Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (20/65) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Ožujak, 2012, 21:33:37 ---Bokte kolko batina imaš,cijela kolekcija :D
Nisam znal da imaš još jednog rokija 125,to je za dijelove il vozi?
Kad si snimal video trebal si se zaletit od vrha vinodolske prema dole,onda bi nabral finu brzinu

--- Kraj citata ---
nije nije za dijelove.. to je složeno i spreman je za regu :D.. sa njim se tu i tam prepeljam. samo prebacim tablicu sa svog rokija :D a sa devetkom sam jučer išo tu gore na inu bez tablice.. neču se više igrat da me ulove samo mi još to fali..

kkihalic:
tata , sin , stric , ujak xD
nego batina lijepo ide morat ćeš neki video krajnje bacit da vidim kak to ide.. :icon_thumright:

sladjan94:
Ulica je za traktor a ne za skut hahah bas je iskrpljena sva :D Ali skut ide dobro to je bitno ;)

zvonkec_92:
evo mene opet.. stigla mi neki dan ona sportska bregasta i glava sa večim kompresionim prostorom.. danas sam to sve složio i evo par slika i videa..
to je kad sam skinuo staru glavu dole:

Uploaded with ImageShack.us

ovo je NOVA glava:

i ovo kad je sve već gore:

video: to sve kad sam složio nekaj cvili nutra :S neznam kaje zbog čega.. prije nego je sve pometano probo sam rukom okrenut motor par puta sve ide super, sve je 500% dobro složeno.. i jel mogu ventili lupat po klipu?? tak nekakve čudne zvukove proizvodi.. malo lupa malo ne, pa ovo kaj cvili malo cvili malo ne :S... ugl gas prima ko lud.. bit če to prava pila..

http://www.youtube.com/watch?v=57IN10FEJBo&feature=youtu.be

zvonkec_92:
eo odradio je on oko 40 min na leru i malo turiranja i tak da sve to sjedne na mjesto. i sad se nikaj više nečuje.. ko vurica dela.. :D sad još samo rega i IDEMOOOOOOOOO

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju