Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (19/65) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Ožujak, 2012, 22:20:50 ---Pa dobro je to onda ak je tak,kad ga složiš komplet trebamo neki race i video snimit da se vidi kak ide,ni ja nisam vjeroval da to može ić tak dobro dok nisam vidio crnoga na djelu

--- Kraj citata ---
e da nisam se pohvalil.. kupil sam još prije tj dana drugi sekundar prek neta.. kolko sam ja izračunal sa onim kalkulatorom trebal bi se prenos produžiti za 23% to je super.. malo bum izgubil ubrzanje ali krajnja bu jebačka.. :D  eh sad je još problem kaj se sa starim svađam kome bu išla ta getriba..on oče u svoj skut to stavit a oču i ja u svoj.. :S a neda mi se davat opet 350kn za još jedan sekundar :S..a bumo vidli još sve kad stigne :D
znači nek sad skuter ovako ide 65-70 + sa tim sekundarom 10kn/h  to je 80 realne brzine.. :D to bi bilo odlično za ovakakv skuter

kkihalic:
to bi bilo čak i malo previše...za te kotačiče i tu vilicu naprijed , to je smrt...al nema veze batina rastura , kad složiš stavi neki video  :icon_thumright:

zvonkec_92:
promjenio sam danas getribu.. stavio onu NOVU i sad više ne zuji.. sve je super ali to nebi bilo to da ja neš ne sj****.. kak sam stezo šerafe od getribe 2 su se okrenula na mjestu.. :S ko ih jebe bum to ganjo dok ne otpadne. kad otpadne imam drugi blok u rezervi..

evo malo slika i videa :

Uploaded with ImageShack.us

I evo jedna obiteljska :

nisam mogo više navuč kratka mi je ulica..kazljka ko kazaljka se sporo diže, a motorček ide super.. :)

Grale:
vidi se da ima dobar šus...bokte kroz kaj se sve moraš provuć da izađeš van... :icon_biggrin:
ergela ti je brutalna...ti buš novi baotian guru jbt  :toothy12:

Tomi_ZG:
Bokte kolko batina imaš,cijela kolekcija :D
Nisam znal da imaš još jednog rokija 125,to je za dijelove il vozi?
Kad si snimal video trebal si se zaletit od vrha vinodolske prema dole,onda bi nabral finu brzinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju