Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (17/65) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: animatrix - 28 Veljača, 2012, 00:47:59 ---koliko te izasla? neki baotiani su serijski dolazili sa linearnim polutkama, duka je neko vrijeme imao tgb-ovu polutku koju inace minarelli ekipa stavlja gore, i posto je 4t u pitanju, dobit ces stabilnije okretaje u startu i to ti je to..

--- Kraj citata ---
oko 300kn...imam linearnu i na rockyu 170 i u startu nema razlike ali zato od 50-60 na dalje ubrzava duplo bolje...tak ce i devetka...ma skuter se preporodio sa tom polutkom.od sad mi je to must have na skuteru....onu serijsku polutku je tesko nastelat.u startu je isla super a kasnie okretaji padnu...ma jebada...ovo je zakon....

zvonkec_92:
evo danas sam nekaj slago po skuteru... ugl sanli silverston i ta ekipa nejdu inače prek 50 sa skinutim blokadama.. dns od jutraa sam u garaži i štelam variomat i sve živo i nikak da pređe 55 i raspizdim se i idem raskopat getribu i imam kaj vidjet..i primar i sekundar sve je drugačije nego getriba od Baotiana.... i stavio sam neku staru di je par zubi napuknuto i tak.. neka "za k**ra*" getriba i složim svee i to zuji u vožnji nemreš se vozit koda opče nema ulja nutra a novi hipenol sam stavio... :S sutra ču to raskopat i stavit treču rezervnu getribu ( koja je NOVA ) pa čemo vidjet kako se ponaša.. slike stavim kasnie.. :D

road_runner:
napokon odgovor zakaj su silverstoni sporiji od baotiana  :notworthy:

Grale:

--- Citat: road_runner - 05 Ožujak, 2012, 17:13:41 ---napokon odgovor zakaj su silverstoni sporiji od baotiana  :notworthy:

--- Kraj citata ---
staro saznanje... :icon_biggrin:

zvonkec_92:

--- Citat: road_runner - 05 Ožujak, 2012, 17:13:41 ---napokon odgovor zakaj su silverstoni sporiji od baotiana  :notworthy:

--- Kraj citata ---
da..i stavio sam usput linearnu polutku gore,samo sad bi to trebalo nekak ustelat da ljepo ide...i kad krenem prvo se zagusi onda potegne...kaj tu treba?veca dizna il?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju