Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
kkihalic:
ne , smanji malo zrak na šarafu za pol kruga / krug..
zvonkec_92:
Uploaded with ImageShack.us
ovo je primar.. ljevi je org a desni ovaj kaj sam ja stavio.
ovo je zupčanik sekundara.. ljevi je veči a treba čim manji bit.. a desni je manji.. nevidi se možda na slici ali je
i ovaj mali zupčanik ljevi je org... ovaj desni se vidi iz aviona da je veči..
sve je ljepo složeno al neznam zakaj zuji getriba.. drito ko tomos automatic.. točno tak se čuje.. a i ovi stari zupčanisi su več poderani i svi nikakvi.. sutra ču probat stavit drugu getribu pa bum vidio kaj bude..
Tomi_ZG:
Jesi se kaj vozil sa ovom drugom getribim,ak jesi kak ide,baš me zanima kad sve složiš jel bu išel ko ona crna batina kaj je bila na meetu
zvonkec_92:
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Ožujak, 2012, 22:03:41 ---Jesi se kaj vozil sa ovom drugom getribim,ak jesi kak ide,baš me zanima kad sve složiš jel bu išel ko ona crna batina kaj je bila na meetu
--- Kraj citata ---
da vozil sam se.. :D ja bi reko da ide čak i bolje od one batine.. ide sad po vuri 75, a treba to još razradit.. sa ovim kitom nije prešla ni 500km.. i treba frgu poštelat, prenos i tak.. i još kad dođe bregasta i glava, to bi trebalo još bolje ić :D i za čudo na alnaser pali bez problema.. nije ono da se muči i da teško vrti.. vrti koda je 50cc :D a na kurbli skoro pa bi mogo stajat kolka je kompresija.. :D
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonkec_92 - 05 Ožujak, 2012, 22:12:24 ---da vozil sam se.. :D ja bi reko da ide čak i bolje od one batine.. ide sad po vuri 75, a treba to još razradit.. sa ovim kitom nije prešla ni 500km.. i treba frgu poštelat, prenos i tak.. i još kad dođe bregasta i glava, to bi trebalo još bolje ić :D i za čudo na alnaser pali bez problema.. nije ono da se muči i da teško vrti.. vrti koda je 50cc :D a na kurbli skoro pa bi mogo stajat kolka je kompresija.. :D
--- Kraj citata ---
Pa dobro je to onda ak je tak,kad ga složiš komplet trebamo neki race i video snimit da se vidi kak ide,ni ja nisam vjeroval da to može ić tak dobro dok nisam vidio crnoga na djelu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju