Tehnički kutak > Garaža

Devetka 72cc :D

<< < (62/65) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Aprilia97 - 01 Rujan, 2012, 01:07:19 ---
--- Citat: ziloryder - 01 Rujan, 2012, 01:04:48 ---Briga me, do sljedeceg ljeta imam vozacku posluzit ce kad budem isao 4. stupanj na doskolovanje na testove i ostale obaveze, ako bog da i posao ;) Kad se skupi para ubost neku gileru i to je to ;)

--- Kraj citata ---

Mudro zboriš!  :icon_thumright:

Dok ulažeš u kineza da ide ko neki cvajo,možeš si kupit polovnog runnera ili slično,a kinez samo oće da ulažeš u njega

--- Kraj citata ---
a jbg to je takav sport :)   

marine kinez sa kitom ide bolje od serijskog zipa.. a za zipa da kupujes kit znas da bi bankrotiro.. ovako te kit izaso dabe jer smo imali kombinaciju..

ziloryder:

--- Citat: zvonkec_92 - 01 Rujan, 2012, 10:13:11 ---
--- Citat: Aprilia97 - 01 Rujan, 2012, 01:07:19 ---
--- Citat: ziloryder - 01 Rujan, 2012, 01:04:48 ---Briga me, do sljedeceg ljeta imam vozacku posluzit ce kad budem isao 4. stupanj na doskolovanje na testove i ostale obaveze, ako bog da i posao ;) Kad se skupi para ubost neku gileru i to je to ;)

--- Kraj citata ---

Mudro zboriš!  :icon_thumright:

Dok ulažeš u kineza da ide ko neki cvajo,možeš si kupit polovnog runnera ili slično,a kinez samo oće da ulažeš u njega

--- Kraj citata ---
a jbg to je takav sport :)   

marine kinez sa kitom ide bolje od serijskog zipa.. a za zipa da kupujes kit znas da bi bankrotiro.. ovako te kit izaso dabe jer smo imali kombinaciju..

--- Kraj citata ---

Ja sam rekao kinez u usporedbi s zipom kao serijale idu isto....Ali kinez sa kitom i zip sa kitom ima dosta razlike u snazi  :icon_thumright: ...Znam znam skuplji je kit 3x puta  :icon_tongue:

zvonkec_92:
eo raskopo ja devetku.. mislim si ono standardna priča otišo ležaj do variomata, kad ono banana.. taj ležaj je super i dosjed isto ok, nego ležaj do magneta se rasipo i u bloku do magneta ima lufta :/   :drunken_smilie:

zvonkec_92:
eo ga devetka je slozena, sve na novo slozeno, samo su blokovi polovni.
znaci novi setup je:

-nova radilica
-novi 72cc kit ( Airsal 82cc cuvam za novi projekt )
-nova glava za 72cc
-koso multivar
-linearna polutka
-performance bregasta
-serijska getriba ( onu duzu cuvam za novi projekt )
-88 dizna

jos je u fazi razrade,dns je tek slozen.. a ide cist solidno. bitno da traje

kkihalic:
sretno i želim puno više kilometara neg sa prošlim setapom  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju