Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: Infernus - 28 Kolovoz, 2012, 16:05:08 ---Piaggio 4t nema veze s GY6, nije kao kod minarellija i kineskih kopija pa da djelovi medjusobno pasu.
Meni isto radilica ima lufta na strani magneta, sad ne znam dal je prdnuo lager ili blok, nadam se da je lager :toothy11:
...a da je bar neki bijesni setup gore, obicni mali 72 a ni to nejde kak bi trebalo :confused5:
--- Kraj citata ---
prije blok nego lager.. nisu to igračke od lagera da samo tak dobije lufta a i cijelo vrijeme je u ulju..
denis...:
znači najbolje ga je ne dirati
zvonkec_92:
ma vraga ne.. ko bi se vozil na serijali.. :) ja bum sad moro Downgradeat mašinu.. tj več sam pripremio drugu mašinu ( neku staru koja isto ima lufta na radilici al ne tolko, inače imam ja još jednu baš novu al to mi žao metat gore :) dok potrošim ove stare mašine onda če nova gore :D ) ide 72cc i DEBELI dihtung između glave da se poveča kompresioni prostor.. nebu išo ni približno ko sad al bu valjda izdržo 10 000.. ak je ovo ovak nabrijano teralo 6000 onda novi setup mora najmanje 10 000 :/
ziloryder:
Ja sam sebi mislio na svoga stavit masinu od zipa 4t uletilo mi za 400kn +felga i guma, I na kraju kako sam se dog sa tobom u vezi kita, Onda nisam htio, Mislim masine su kad su serijske Skoro iste po brzini, Ali sa kitom to je druga prica vise snage sam osjetio iz piaggio masine i to dosta, Za razliku od moje :dontknow:
Briga me, do sljedeceg ljeta imam vozacku posluzit ce kad budem isao 4. stupanj na doskolovanje na testove i ostale obaveze, ako bog da i posao ;) Kad se skupi para ubost neku gileru i to je to ;)
Aprilia97:
--- Citat: ziloryder - 01 Rujan, 2012, 01:04:48 ---Briga me, do sljedeceg ljeta imam vozacku posluzit ce kad budem isao 4. stupanj na doskolovanje na testove i ostale obaveze, ako bog da i posao ;) Kad se skupi para ubost neku gileru i to je to ;)
--- Kraj citata ---
Mudro zboriš! :icon_thumright:
Dok ulažeš u kineza da ide ko neki cvajo,možeš si kupit polovnog runnera ili slično,a kinez samo oće da ulažeš u njega
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju