Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
duka:
bilo koji vario je bolji od serijskog :) ja sam cjelu sezonu prevezo na tajfunovom serijskom i bilo je malo razlike u odnosu na kineski, malo vislji okretaji, nije imo rupe i vise je podizo remen, al sam izgubio alnaser posto je vario dublji za 2mm XD
zvonkec_92:
--- Citat: duka - 13 Ožujak, 2012, 20:27:11 ---bilo koji vario je bolji od serijskog :) ja sam cjelu sezonu prevezo na tajfunovom serijskom i bilo je malo razlike u odnosu na kineski, malo vislji okretaji, nije imo rupe i vise je podizo remen, al sam izgubio alnaser posto je vario dublji za 2mm XD
--- Kraj citata ---
pa mogo si samo iza njega podlošku od 2mm podmetnut i da je promjera kao i piksa po kojoj klizi variomat.. i to je to.. :D
duka:
--- Citat: zvonkec_92 - 13 Ožujak, 2012, 20:31:30 ---pa mogo si samo iza njega podlošku od 2mm podmetnut i da je promjera kao i piksa po kojoj klizi variomat.. i to je to.. :D
--- Kraj citata ---
i jesam, zato sam izgubio alnaser, ventilvar je otiso predaleko i bendix ga vise nije mogo dohvatit, al kurbla mama :D 3 komada polomio, redovno ih vario jer su sve provrtile jako brzo, kasnije i sam dekl fasovo hahah
ugl, probaj provozat sa serijskim rolicama, to bi ti trebala bit niskoturazna masina haha zbog malih ventila snaga i moment su mu nisko, i bez obzira na bregastu
zvonkec_92:
--- Citat: duka - 13 Ožujak, 2012, 20:57:50 ---i jesam, zato sam izgubio alnaser, ventilvar je otiso predaleko i bendix ga vise nije mogo dohvatit, al kurbla mama :D 3 komada polomio, redovno ih vario jer su sve provrtile jako brzo, kasnije i sam dekl fasovo hahah
ugl, probaj provozat sa serijskim rolicama, to bi ti trebala bit niskoturazna masina haha zbog malih ventila snaga i moment su mu nisko, i bez obzira na bregastu
--- Kraj citata ---
ee ma nejde ni kur*u sa onim teškim rolicama..stavio sam dns svih 6 po 5.0g i skuter sad ide super.. na niskim okretajima mi onda niš ne znači linearna polutka.. :S vozim se recimo 50 pustim gas i dam opet opče ne digne okretaje i krene nego se muči.. :S stavio sam sve po 5 grama i sad kad recimo na 50-60 pustim gas on se smanji kad mu dam opet da krene digne dost okretaje i počne vuč puno bolje nego sa tim teškim rolicama..
zvonkec_92:
eo danas sjeo novi karb na batinu.. onaj stari samo nekaj za*ebava.... evo i video kako ide batina...
http://www.youtube.com/watch?v=LdLbAzniRAw&feature=youtu.be
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju