Tehnički kutak > Garaža
Devetka 72cc :D
zvonkec_92:
--- Citat: duka - 13 Ožujak, 2012, 19:00:38 ---konacno jos jedna batina s jacim setupom od vecine :D sad mi je bas zao sto sam ja mog raskopo, a da nisam kontam da bi se vidili negdi tokom ljeta hehe :) al nema veze, bit ce prilika :D samo ga nemoj prodat za 2-3mj haha
--- Kraj citata ---
hehe neznam da bi to izdržalo neki dalji put.. još nisam sa njim napravio ni 5km pa mu još neznam slabe točke..a prodavat ju neči sigurno.. nema tih para za koje bi ju sad dao...
JogFromYamaha:
gle nemas ti zurbe prvo dobro uhodaj taj kit prije nego sto ides u avanture
mozes mu jos samo naraku vario nabacit da prenos proradi kako treba i bit ce veselja
zvonkec_92:
--- Citat: JogFromYamaha - 13 Ožujak, 2012, 19:22:04 ---gle nemas ti zurbe prvo dobro uhodaj taj kit prije nego sto ides u avanture
mozes mu jos samo naraku vario nabacit da prenos proradi kako treba i bit ce veselja
--- Kraj citata ---
a ne baš naraku skup je, ima onaj neki kineski na ebayu za jeftine novce i to bum uzo na sljedečoj plači.. evo nisam se pohvalio malo prije sam ju prepeljo po ulici... motor je ZVJEER... malo su mi rolice preteške ( 3 komada po 5g i 3 komada po 5.6g ) trebo bi 4.7 stavit... uglavnom iznenadio sam se kak skuter poteže.. dok se još složi prenos i veča dizna mi treba mislim da če ić još bolje.. po ovoj kraktoj ulici kolko sam ga mogo stisnut preeeeedobro ide.. snimat mi je glupo jer kazaljka laže i sporo se penje.. bolje je snimit usporedbu sa nekom đilerom il nekim drugim skuterom, makar nemam šanse protiv njih ali tamo se bolje može usporedit ubrzanje i to sve..
JogFromYamaha:
pa nemora bas naraku biti
al sve je to isti k**ra* i naraku i slicne firme prodaju noname produkte koji su identicni "marka" produktima
frend je kupio za neosa neki funlijin kina shit variomat i usporedivali ga isti je faking multivar po kutu dimenzijama kak ide kak je obraden sve do mikrometra su identicni
samo sta je za njega dao 180kn
zvonkec_92:
možda je samo stvar u kvaliteti.. :/ ma nema veze uzet ču ovaj jeftiniji i to je to.. :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju