Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
SlowRider:
U malossijevim uputama za tu replicu se preporucaju 2 svijecice ovisno o namjeni (to se vjerojatno moze protumaciti i kao ljeto/zima).
for sport: Denso W24 FS-ZU odnosno NGK 8
competition: Denso W27 FS-ZU odnosno NGK 9
3alfa3:
--- Citat: hac - 30 Prosinac, 2008, 17:10:09 ---alfa definitivno je svječka......ovak po slici ja sam imao par slučajeva baš zbog smjese .....drukčije klip izgleda, bude veča površina zahvačena topljenjem obično od sredine prema ispuhu i vrh klipa prema ispuhu bude stopljen do karike
--- Kraj citata ---
Znam tocno o cemu pricas - evo i slika (moj prvi klip sa prve replike) ;D
2TDottore:
roby evo ti jedan topli prijateljski savjet.Od ovakve rasprave neces nista saznat vjeruj mi.Moj savjet ti je da odlucis koji od ovih ljudi oces da ti bude "mehanicar" za skuter i vjeruj onda samo njemu.A sve ostale komentare zaboravi jer ako mislis slusat 10 ljudi koji ti svaki drugacije govori neces nikad nista napravit dobro i uvjek ces se pitat jer si ispravno postupio i poslusao pravog covjeka.Zato odaberi si nekog sa foruma i samo njemu javljaj probleme i s njim ih rjesavaj. :icon_thumright:
2TDottore:
neznam ja ko zna a ko nezna jer ih nepoznam i necu nikog vrijedjat al samo mu kazem da si odabere nekog u kog ima potpuno povjerenje i da slusa samo njega i nikog vise.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 30 Prosinac, 2008, 17:23:49 ---neznam ja ko zna a ko nezna jer ih nepoznam i necu nikog vrijedjat al samo mu kazem da si odabere nekog u kog ima potpuno povjerenje i da slusa samo njega i nikog vise.
--- Kraj citata ---
Tako je. Najgore je imat više mehaničara za istu stvar!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju