Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
pajo:
sory ljudi što upadam.jel dovoljno za trompy zračnjak zimi svječica ngk 9 a ljeti 10 je to ok.
3alfa3:
@hac:
moguca je ovakva slika klipa i sa ispravnom toplinskom vrijednosti svejcice ukoliko je smjesa (puno) presiromasna. Zbog razvijanja visokih temp. uslijed nedovoljnog hladjenja smjesom, dolazi do prijevremene eksplozije nakon koje slijedi ikra pa je rezultat isti.
ali ako je koristena svjecica (cak) 3 broja premalo, nema se tu sta diskutirati jer je jasno ko dan da je svjecica krivac
3alfa3:
--- Citat: robert - 30 Prosinac, 2008, 17:05:11 ---
--- Citat: 3alfa3 - 30 Prosinac, 2008, 16:45:38 ---U trenutku kad se zgasio si imao full gas ili 3/4 ili 1/2?
--- Kraj citata ---
pa nisam siguran ali mislim da nije bilo više od 1/2 gasa a manje svakako ne!
hac mi govori da stavim ngk 9 ti govoriš 10, šta je sada točno?
--- Kraj citata ---
Po ljeti svakako 10, a po zimi bi moglo i sa 9-tkom.
Ako ti se sa 10 nebi po zimi nakupljalo ulja na svjecici, tj. ako bi se ona dovoljno kvalitetno samocistila, vozi sa 10 cijelu godinu
9 je OK za slican setup, ali vodom hladjeni.
Sa pravilno postelanim karbom i mjesavinom ulja/benzina koja nije prevelika, svjecica 10 bi morala biti dobra cijelu sezonu.
P.S.
Nije kraj svijeta. Mogao si (na primjer) platiti kaznu za prebrzu voznju koja bi kostala i vise od ovoga, kao i 100 drugih nacina da ostanes bez 500tinjak kuna. Znam da ti sada nije ugodno na samu novu godinu imati neplanirani trosak, ali sto je - tu je. Moglo je i gore.
hac:
9 preko zime,10 prek ljeta.....mislim da ti piše i u uputsvu za MHR replicu 9/10 svječka
alfa definitivno je svječka......ovak po slici ja sam imao par slučajeva baš zbog smjese .....drukčije klip izgleda, bude veča površina zahvačena topljenjem obično od sredine prema ispuhu i vrh klipa prema ispuhu bude stopljen do karike
2TDottore:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Prosinac, 2008, 17:08:21 ---
--- Citat: robert - 30 Prosinac, 2008, 17:05:11 ---
--- Citat: 3alfa3 - 30 Prosinac, 2008, 16:45:38 ---U trenutku kad se zgasio si imao full gas ili 3/4 ili 1/2?
--- Kraj citata ---
pa nisam siguran ali mislim da nije bilo više od 1/2 gasa a manje svakako ne!
hac mi govori da stavim ngk 9 ti govoriš 10, šta je sada točno?
--- Kraj citata ---
Po ljeti svakako 10, a po zimi bi moglo i sa 9-tkom.
Ako ti se sa 10 nebi po zimi nakupljalo ulja na svjecici, tj. ako bi se ona dovoljno kvalitetno samocistila, vozi sa 10 cijelu godinu
9 je OK za slican setup, ali vodom hladjeni.
Sa pravilno postelanim karbom i mjesavinom ulja/benzina koja nije prevelika, svjecica 10 bi morala biti dobra cijelu sezonu
--- Kraj citata ---
ja sam imao preko cijele godine prvo na replici imao champion RN2C pa NGK BR9ES i tako na gusu i nikad problema i klip je bio cist ko suza sa laganom crnom prasinom po sebi koju obrises sa krpom.Po meni je desetka skroz nepotrebna i po ljeti a pogotovo po zimi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju