Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
neer:
evo robya na novoj pili odkad je klip popusio :laughing3:
2TDottore:
--- Citat: hac - 30 Prosinac, 2008, 16:28:07 ---
--- Citat: 2TDottore - 30 Prosinac, 2008, 16:20:34 ---gle dizna je po meni definitivno premala za taj setup.ja imao na replici 90 na 21 fergazeru a to da treba mjenjat diznu kad padne temperatura s tim se ne slazem jel nije to trkaci motor da treba svao malo mjenjat dizne.jedamput se postela i bok dovidjenja i jos ima serijski filter.
Roby klip sa karikama bolcnom osiguracima ti je u piaggiu 350kn.Iglicasti ti je 50kn i dihtunzi 50kn.Nemoj narucivat izvana jer se ne isplati.
--- Kraj citata ---
razlika je trenutno u nekih 30 stupnjeva i normalno da treba upjetat karb ljeto-zima
.....ovaj klip od 350 kn ti je od malossi sporta sa karikama za gus,može se stavit gore bez problema al nije to baš sretno rješenje.....novi klip za replicu AW košta 470 kn kod nas.....bar sam ga ja toliko platio proljetos u zg
--- Kraj citata ---
grijesis jer ja sam kupovao prvo klip za replicu pa onda za gus i drugacije su karike.za gus se dobiju crne a za replicu polirane za nikasil i klip za gus je 320kn u piaggiu.
robert:
@ hac: gdje si kupovao taj klip? i što ti znači AW?
e ljudi inače nisam za te akcije ali sad skidam kapu i kažem HVALA VAM SVIMA
3alfa3:
Ajmo otkrit gdje je problem....
Robi, u kojem polozaju ti se nalazio gas kada je skut stao? JEsi se dugo vozio na odredjenom otvoru i onda je stao?
Koja je svjecica bila unutra i kako je preradjen airbox?
Inace, sada je potrebno dobro isprati blokove kako nebi bilo spene od klipa po lagerima radilice i lezaju klipnjace. Zapravo, idealno bi bilo zamijeniti lagere, ali najcesce je dovoljno i samo temeljito ispiranje
hac:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=13092.0
evo tema otvorena
--- Citat: ---@ hac: gdje si kupovao taj klip? i što ti znači AW?
--- Kraj citata ---
Asso Werke,to je orginalni klip za replicu,uzeo sam u benconiju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju