Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
--- Citat: gokiSP - 30 Prosinac, 2008, 16:05:23 ---znaci samo klip promjenit... ajde nije toliko strasno kolko je moglo bit...
--- Kraj citata ---
je strašno je dosta! nemam novca ni za osnovne stvari a kamoli sada za jebeni klip, karike, brtve i novu svjećicu!
@hac: lavna dizna je 70, nisam ništa dizao ili mjenjao jer sam se nadao da će stići W7 na vrjeme!
hac:
pa ne možeš tako....... trebao si dignut diznu bar za 2-4 broja kad su temp krenule oko nule se vrtit.....nemoj zaboravit i igličastio promjenit jer je vjerovatno dobio po pixi
robert:
kad skupim novce onda kupujem novi klip, karike, brtve, igličasti i zegere! za sad je fajront s kupovinom!
koliko vidim na attacku samo klip i karike su 50 eura + još brtve i igličasti!
2TDottore:
gle dizna je po meni definitivno premala za taj setup.ja imao na replici 90 na 21 fergazeru a to da treba mjenjat diznu kad padne temperatura s tim se ne slazem jel nije to trkaci motor da treba svao malo mjenjat dizne.jedamput se postela i bok dovidjenja i jos ima serijski filter.
Roby klip sa karikama bolcnom osiguracima ti je u piaggiu 350kn.Iglicasti ti je 50kn i dihtunzi 50kn.Nemoj narucivat izvana jer se ne isplati.
hac:
--- Citat: 2TDottore - 30 Prosinac, 2008, 16:20:34 ---gle dizna je po meni definitivno premala za taj setup.ja imao na replici 90 na 21 fergazeru a to da treba mjenjat diznu kad padne temperatura s tim se ne slazem jel nije to trkaci motor da treba svao malo mjenjat dizne.jedamput se postela i bok dovidjenja i jos ima serijski filter.
Roby klip sa karikama bolcnom osiguracima ti je u piaggiu 350kn.Iglicasti ti je 50kn i dihtunzi 50kn.Nemoj narucivat izvana jer se ne isplati.
--- Kraj citata ---
razlika je trenutno u nekih 30 stupnjeva i normalno da treba upjetat karb ljeto-zima
.....ovaj klip od 350 kn ti je od malossi sporta sa karikama za gus,može se stavit gore bez problema al nije to baš sretno rješenje.....novi klip za replicu AW košta 470 kn kod nas.....bar sam ga ja toliko platio proljetos u zg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju