Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
ryder on the storm:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Prosinac, 2008, 14:34:23 ---
--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2008, 10:34:50 ---i kad ti se motor ugrije preko granične temperature, u el. motora 100 - 150 stupnjeva, motor će ti se ugasiti
--- Kraj citata ---
I to u trenutku dok pretices nekoga, a u susret ti ide kamion ;D
--- Kraj citata ---
da baš,lol,inače, ja sam bez beda sa svojim motorom išao od pule do rovinja~30-ak km, u dvoje non stop oko 90, na nekih 9000 okretaja i niš se nije zagrijavao,uvijek je držo svojih 4-5 crtica a vjerujem da sa zračnim isto ako ga ne tališ do kraja moš ako treba bar 50 km u komadu napravit
Hrga:
--- Citat: ryder on the storm - 08 Prosinac, 2008, 22:27:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 04 Prosinac, 2008, 14:34:23 ---
--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2008, 10:34:50 ---i kad ti se motor ugrije preko granične temperature, u el. motora 100 - 150 stupnjeva, motor će ti se ugasiti
--- Kraj citata ---
I to u trenutku dok pretices nekoga, a u susret ti ide kamion ;D
--- Kraj citata ---
da baš,lol,inače, ja sam bez beda sa svojim motorom išao od pule do rovinja~30-ak km, u dvoje non stop oko 90, na nekih 9000 okretaja i niš se nije zagrijavao,uvijek je držo svojih 4-5 crtica a vjerujem da sa zračnim isto ako ga ne tališ do kraja moš ako treba bar 50 km u komadu napravit
--- Kraj citata ---
ja mislim da se pezo serijski LC najbolje hladi od svih 50ccm serijala, aluminijski cilindar i veliki hladnjak :frajer:
robert:
evo skidanje repa i izrada nosača tablice je počelo!
kad sam skinuo rep imao sam šta vidjeti :sad1: , pukao jedan nosač za zadnje svjetlo :'(
ako hoću skinuti rep totalno bez rezanja onda mi se ljevo i desno pored tablice vide krajevi rame! jedini spas bi bio rezanje repa tako da ostane samo onaj dio što to sve pokriva!
ovo crveno se vidi:
sad idem dalje kemijati i moram naći neko rješenje
robert:
evo rep je dolje i u dva djela :icon_biggrin:
probao sam odrezati jedan dio repa i napraviti uz pomoć njega nosač za tablicu ali rezultat je bio loš :sad1:
kemijao sam sa komadom aluminija i došao na ideju da napravim ovako:
od aluminija ću napraviti nosač koji će pokriti ove cjevi rame a izgledat će koliko toliko bolje nego sa ovim komadom od repa!
bez repa je stvarno ljepša :toothy12: i jedino što danas moram još napraviti je oprati moju bebu
PROOF:
napravi undertail i stavi tablicu gore bez problema :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju