Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (147/278) > >>

neer:

--- Citat: robert - 03 Prosinac, 2008, 23:15:17 ---super, javi! moj broj imaš i nešto bi te zamolio ! ako me još jednom nazoveš i meni kažeš VI onda dolazim do tebe i tvoj skuter je moj! ;D

--- Kraj citata ---
tak je i mene netko s foruma zvao pa me oslovljavao s vi a ja kreten od 20 godina pravi momak mladi..a on meni sa vi,pa sram ga moze biti  :toothy12:

gokiSP:
kad vidi ovu sliku sa avatara kako ti nece rec VI... :toothy12:

Pupo:
Uopće nevidim svrhu te paste na skuteru ali dobro. Pogotvo ne paste predviđene za računala kojoj je optimalna temperatura do 70stupnjeva. A da ne govorim kako bi kod tebe bila na stotinjak stupnjeva cijelo vrijeme. Nakon par dana a možda i manje bi pasta izgubila svojstva iako nevidim potrebu stavljanja iste. Zamaraš se sa glupim stvarima.

Ako staviš probaj s pastom i bez i vidjetz ćeš da neće biti razlike, 2-3 stupnja vamo ili tamo.

luna500rr:
Mislim da za 2t zračnjake netreba neko specialno hlađenje. dovoljno je i zračno, a ako ti se motor grije zašarafi na glavu motora onaj bimetalni osigurač protiv pregrijavanja. taj osigurač imas na skoro sbakom el. motoru te na svakom hidroforu. spoji ga u seriju sa zicom kontakta i kad ti se motor ugrije preko granične temperature, u el. motora 100 - 150 stupnjeva, motor će ti se ugasiti, a kako nije vodeno hlađenje neće mui ništa biti. isto mos izvest

3alfa3:

--- Citat: luna500rr - 04 Prosinac, 2008, 10:34:50 ---i kad ti se motor ugrije preko granične temperature, u el. motora 100 - 150 stupnjeva, motor će ti se ugasiti

--- Kraj citata ---

I to u trenutku dok pretices nekoga, a u susret ti ide kamion  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju