Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (87/278) > >>

hac:

--- Citat: ---nesmiš zaboraviti da ti na runneru imaš piaggio lc mašinu koliko znam! to se sa ac minarelli usporediti nemože!
--- Kraj citata ---

robi itekao se može uspoređivat,imaš solidan setup kojeg se nemaš šta stidit,s obzirom na tvoju kilažu jest češ sve kvazi nabrije piagote na koje naiđeš.......ja da sam na tvom mjestu stavio bi  dužu getribu jer je mina getriba dosta kratka,a ti se dosta voziš na duže ture,dobit češ krajnje i poštedit mašinu na dužim turama

vpucko:
mos za male novce nac polovan sekundar (posto primari su isti)

hac:
ma on već ima tu dužu mina getribu,treba još duža,neki aftermarket primar ili sek,nije baš jeftino,oko 400-500 kn al se isplati stavit

robert:
to bi bila dobra ideja ali sada imam važnijih stvari za rješiti!
trebam nabaviti lajtung zadnje kočnice, neki blatobran sa minarelli mašina, osposobiti overrange da radi kako treba jer ovo minarelli zvono neće dugo sa mina polutkama, još 2 tjedna i rega i još par sitnica!

hac:
lagano........lako složiš getribu kasnije,guštaj malo u novom setupu......ja sam bezuspješno pokušavao nabavit dužu getribu za trekker i kad sam već odustao uleti mi kolega koji je imao pežo polini getribu na balkonu bez ikakve veze i još mi ju proda po full povoljnoj cijeni........samo strpljivo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju