Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
evo upravo sam se vratio sa prezentacije moje lune iz beta moto centrale u svetoj nedelji!
imam osjećaj da je ova prerada pun pogodak, svu su u očima imali ono "daj đir" a meni u očima se vidi ono "NEDAM" :laughing9:
luna ide za sada jako dobro. na početku sam imao rolice 4,7 grama i vrtila se previsoko, a rezultat je bio prevelika potrošnja!
sada imam 5,5 grama i radi mirnije, ovih dana ću probati i 6 grama pa ćemo vidjeti kako se ponaša!
SlowRider:
Te rolice od 5.5gr su "karbonske" kupljene u ing-kartu.
ryder on the storm:
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 21:02:11 ---
--- Citat: zaprudanec - 07 Srpanj, 2008, 19:15:14 ---jel se nazire datum kad je luna gotova?
--- Kraj citata ---
pa tuning je gotov, treba ga sada još naštelati (rolice, dizna, opruge itd.)!
sad sam bio kod slow ridera i pri povratku sam dao full gas! kako stvari stoje ide preko 90 ovako nenaštelan!
--- Kraj citata ---
ja sam dosad napravio sa ovim setupom 160 km, i eto, jučer ga razvuko 117 po satu,da je bilo još ravnice mogo je još ulovit,to je super s obzirom na karb 17.5 i auspuh replica
robert:
--- Citat: ryder on the storm - 08 Srpanj, 2008, 19:23:38 ---
--- Citat: zaprudanec - 07 Srpanj, 2008, 19:15:14 ---jel se nazire datum kad je luna gotova?
--- Kraj citata ---
sad sam bio kod slow ridera i pri povratku sam dao full gas! kako stvari stoje ide preko 90 ovako nenaštelan!
--- Kraj citata ---
ja sam dosad napravio sa ovim setupom 160 km, i eto, jučer ga razvuko 117 po satu,da je bilo još ravnice mogo je još ulovit,to je super s obzirom na karb 17.5 i auspuh replica
--- Kraj citata ---
dok je luna ovako ne poštelana nema nikakvog speedtesta! to sa 90kmh je samo procjena! nesmiš zaboraviti da ti na runneru imaš piaggio lc mašinu koliko znam! to se sa ac minarelli usporediti nemože!
ryder on the storm:
--- Citat: robert - 08 Srpanj, 2008, 19:27:14 ---
--- Citat: ryder on the storm - 08 Srpanj, 2008, 19:23:38 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
dok je luna ovako ne poštelana nema nikakvog speedtesta! to sa 90kmh je samo procjena! nesmiš zaboraviti da ti na runneru imaš piaggio lc mašinu koliko znam! to se sa ac minarelli usporediti nemože!ma znam da, al nebrini, ič če ti zicer preko 100, a i nije bitna krajnja(bar meni) bitniji su mi start i među ubrzanja
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju