Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (80/278) > >>

SlowRider:

--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:32:48 ---samo da ne bude problema nakon 500-1000 km

--- Kraj citata ---

Kakvih?

dino_sk:
ej roby kad se to moze doc vidjeti ??
kad radis kad si slobodan ovaj tjedan?? ,moze i sutra  ;D
ima zainteresiranih u sisku pa bi dosli vidit lunasakija

speed:

--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 13:35:13 ---
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:32:48 ---samo da ne bude problema nakon 500-1000 km

--- Kraj citata ---

Kakvih?

--- Kraj citata ---
tipa falsh zrak i slicno,a vidim da ste pedantno slagali tako da ne bi smjelo bit,meni je pukla prirubnica da nisam ni znao,slucajno gledao i vidim rupu 1x1 cm

SlowRider:

--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:36:55 ---tipa falsh zrak i slicno,a vidim da ste pedantno slagali tako da ne bi smjelo bit,meni je pukla prirubnica da nisam ni znao,slucajno gledao i vidim rupu 1x1 cm

--- Kraj citata ---

Previse je paznje i vremena posveceno tomu da bi se takvo nesto desilo. Slagao sam kao sebi, a meni se to jos nikada nije desilo, i ovdje se radilo sa novom robom....

inace skut pali na zub, prima gasa, niti najmanje nuspojave...

--- Citat: ichko - 07 Srpanj, 2008, 13:40:20 ---Kad cemo vidjeti neke klipove s lunosakijem,al prave klipove ne no nesto monotono..

--- Kraj citata ---

Ima jedan dobar, bude Robert objavio....

gozz:

--- Citat: ichko - 07 Srpanj, 2008, 13:40:20 ---
--- Citat: gozz - 07 Srpanj, 2008, 13:02:42 ---
--- Citat: ichko - 07 Srpanj, 2008, 12:59:18 ---Pa dobro to i nisu neke preogromne prepravke,ja mislio bice toga vise,ovu cijev isto ostavim sa mog skutera,airbox nije problem pripasat,bocu od ulja lako pomjeriti,blatobran staviti od novog NRG-a i gotova stvar...idem da mijenjam masinu :icon_biggrin:...a sto kazes nije bitna krajna nego ubrzanje,to stoji ali opet toliko uloziti i takvi setup sastaviti....moras izmjeriti max speed obavezno...

--- Kraj citata ---

Hmmm, a što bi ti još mjenjao???

Od starog skutera je samo rama ista, sic, i plastike... i da, štop svjetlo....
Sorry, fulao sam smisao tvojeg komentara!!!

--- Kraj citata ---

Ne kapiram sto si htio reci...

Kad cemo vidjeti neke klipove s lunosakijem,al prave klipove ne no nesto monotono..

--- Kraj citata ---

Ma velim, da sam krivo shvatio tvoj text. Sorry.

Nije bitno, zbrejkal mi se HDD u glavi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju