Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
SlowRider:
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:19:44 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 13:11:17 ---Primjetio sam da se deklo jace zagrijava nego buseno, nadam se da nece biti pada performansi nakon duze voznje.
--- Kraj citata ---
jeste je probali stisnuti full gas ili je jos razradnja
--- Kraj citata ---
Vec je ona dosta odradila, bilo je lagane voznje, bilo je naglih startova.....
u pocetku je bilo donekle ok, ali sada su neke stvari sjele i prevrtava se....cekaju se teze rolice....ali ima potencijala, hoce podici prednji kotac i ima susa, a cajger samo tako napuni do 70....
speed:
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 13:26:43 ---
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:19:44 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 13:11:17 ---Primjetio sam da se deklo jace zagrijava nego buseno, nadam se da nece biti pada performansi nakon duze voznje.
--- Kraj citata ---
jeste je probali stisnuti full gas ili je jos razradnja
--- Kraj citata ---
Vec je ona dosta odradila, bilo je lagane voznje, bilo je naglih startova.....
u pocetku je bilo donekle ok, ali sada su neke stvari sjele i prevrtava se....cekaju se teze rolice....ali ima potencijala, hoce podici prednji kotac i ima susa, a cajger samo tako napuni do 70....
--- Kraj citata ---
aj drago mi je da nema problema,a kranju niste gledali
Ive_MHR:
:notworthy: :notworthy: ovo je stvarno pedantno napravljeno
ja sam u jednom postu napiso da se nadam da ce u startu gazit 180
SlowRider:
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:27:47 ---aj drago mi je da nema problema,a kranju niste gledali
--- Kraj citata ---
treba se prvo izgustat, a krajnju nemozemo izmjeriti jer nije prijenos ustiman, frgic, i cajger nemoze pokazati koliko ide.
Sve je islo po planu sto se tice masine i nikakvih problema, osim zadnjih polutki...
Uskoro ce doci teze rolice i onda ce doci do prvog izrazaja.
speed:
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 13:31:34 ---
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:27:47 ---aj drago mi je da nema problema,a kranju niste gledali
--- Kraj citata ---
treba se prvo izgustat, a krajnju nemozemo izmjeriti jer nije prijenos ustiman, frgic, i cajger nemoze pokazati koliko ide.
Sve je islo po planu sto se tice masine i nikakvih problema, osim zadnjih polutki...
--- Kraj citata ---
samo da ne bude problema nakon 500-1000 km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju