Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (75/278) > >>

robert:
jesmo, sad je rezervar distanciran i pričvršćen kako treba!  da mi je lajtung kočnice ok došao bi te večeras posjetiti pa da vidiš lunu!

Mr J:

--- Citat: robert - 06 Srpanj, 2008, 23:56:16 ---jesmo, sad je rezervar distanciran i pričvršćen kako treba!  da mi je lajtung kočnice ok došao bi te večeras posjetiti pa da vidiš lunu!

--- Kraj citata ---

nebi me nasao kuci  :laughing6:

Joj neznas ni sam kako mi je... kao da sam vlak u podzemnoj zeljeznici, samo jurim nekam... Sutra ujutro dolaze majstori... aaaa... koma!

Uglavnom, zadnji lajtung kod hidraulicara pleten oko 200kn! Ako je problem skupimo sada u tjedan dana na forumu... Za dobre projekte koji imaju smisla nije problem izdvojiti pa barem 20kn!  :icon_thumright:

A znas i sam da si zasluzio po svemu, druzeljubiv si, hoces pomoci, covjek si od rijeci (a ne kao ja, nesto kazem pa se uvijek izjalovi), nije ti tesko ici sa slabom serijskom 50icom na dulje ture, uvijek si za akciju, dobar si covjek, itd... da sada ne spammam tu :)

gumy:
svaka čast.. ja bi jedino skinio uljnu pumpu i sam pravio mješavinu, i stavio da bude lc.. kolko km si prešao za sada?

robert:
za sada sam prešao nekih 2,5 kilometra! skuter se previše vrti sa ovim 4,7 grama rolicama, trebale bi ili 5,1 ili 5,5 grama!
neznam kako se zovu ove ušice na kraju lajtunga za kočnice ali one će mi trebati u onoj savinutoj verziji na kraju koji ide na ručke gore!
imam jako malo mjesta ispod satova i lajtunzi ili su priklješteni ili stružu o nosače plastika na volanu!
o pumpi ulja sam i ja razmišljao, ostavit ću je za sada da vidim kako radi! lc ne dolazi u obzir jer nemam mjesta za kiler i ako nađem odgovarajuće mjesto onda moram rezati plastike a to nebi baš rado!

3alfa3:

--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 00:13:48 ---o pumpi ulja sam i ja razmišljao, ostavit ću je za sada da vidim kako radi!

--- Kraj citata ---

Ako je ikako moguce (a sve je moguce ;D ) svakako ju zaobidji i sam radi mjesavinu. Radi se o tome da pumpice ulja daju ulje "dinamicki", a ne "linearno", pa zapravo mozes samo znati prosjek postotka mjesavine. Kad sam miksas uvijek u svakom trenu imas postotak kojeg si sam odredio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju