Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (76/278) > >>

_aerox_:
robi svaka cast na trudu,luna ce bit zwerka samo takva,starvno skidam kapu za trud,a za onu sajlu gasa kaj trebas bum ti sutra javil,ako imam dofuram ti to :icon_thumright:

robert:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Srpanj, 2008, 00:18:41 ---
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 00:13:48 ---o pumpi ulja sam i ja razmišljao, ostavit ću je za sada da vidim kako radi!

--- Kraj citata ---

Ako je ikako moguce (a sve je moguce ;D ) svakako ju zaobidji i sam radi mjesavinu. Radi se o tome da pumpice ulja daju ulje "dinamicki", a ne "linearno", pa zapravo mozes samo znati prosjek postotka mjesavine. Kad sam miksas uvijek u svakom trenu imas postotak kojeg si sam odredio

--- Kraj citata ---
dali se pumpica mora totalno skinuti ili napraviti kružni tok sa malo ulja unutra pa nek vrti sama za sebe?

greenlite:
super je pila :notworthy:. Al Robi lunu u ovome izdanju češ morati više održavati nego si lunu u starom izdanju održavao. Stara luna ti je bila gotovo uvijek prljava na slikama koje si stavljao. Nemoj da yasuni poprimi hrđu :nono:. Jedino mi se malo ne sviđaju ručice malo su ipak prekičaste ali sve u svemu ukupni dojam čista desetka. Nego kak su tvoji dojmovi u odnosu na stariju Lunu. Znam da je kao nebo i zemlja ali želim čuti tvoje dojmove.... pozdrav i  :notworthy:

3alfa3:

--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 00:23:54 ---dali se pumpica mora totalno skinuti ili napraviti kružni tok sa malo ulja unutra pa nek vrti sama za sebe?

--- Kraj citata ---

Na piaggiu treba kruzni tok napravit jer pumpa drzi zupcanik vodene na osovini inace bi ispao. Na Minarelliu se (ak se ne varam) pumpa izvadi jer nema drugu funkciju osim podmazivanja/

vpucko:

--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 00:23:54 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Srpanj, 2008, 00:18:41 ---
--- Citat: robert - 07 Srpanj, 2008, 00:13:48 ---o pumpi ulja sam i ja razmišljao, ostavit ću je za sada da vidim kako radi!

--- Kraj citata ---

Ako je ikako moguce (a sve je moguce ;D ) svakako ju zaobidji i sam radi mjesavinu. Radi se o tome da pumpice ulja daju ulje "dinamicki", a ne "linearno", pa zapravo mozes samo znati prosjek postotka mjesavine. Kad sam miksas uvijek u svakom trenu imas postotak kojeg si sam odredio

--- Kraj citata ---
dali se pumpica mora totalno skinuti ili napraviti kružni tok sa malo ulja unutra pa nek vrti sama za sebe?

--- Kraj citata ---

na minarelliju ju samo izvadis van i maknes onaj plasticni puz sa radilice, te naravno zatvoris ulaz na karbu da ne vuce zrak tamo i to je to, i da onda ju samo elegantno odsarafis i na policu ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju