Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
doritos:
--- Citat: luna500rr - 13 Svibanj, 2010, 09:13:23 ---Imao je mjesto za klier nego je stavljao 13'' felge pa ga je bilo strah da mu nebi prednji tocak pri kocenju strugao u kiler, stoga je stavio ac, luna mu je slabo isla vjerovatno zbog struje, jedino ako ste se poslje utrkivali...
A sp6 i nije bas slab u kombinaciji s sportom, to ide ok s 17,5 karbom...
Aj budi faca i operi mene s sportom i shotom :laughing1:
--- Kraj citata ---
kakve sutje, ako stavljas mina masinu, naravno da ide i mina struja gore...bar ja tako mislim...
neznam, robijev ne ide kako bi trebo ici, nie to to...
luna500rr:
--- Citat: doritos - 13 Svibanj, 2010, 09:32:40 ---kakve sutje, ako stavljas mina masinu, naravno da ide i mina struja gore...bar ja tako mislim...
neznam, robijev ne ide kako bi trebo ici, nie to to...
--- Kraj citata ---
Kad ste se utrkivali?
Prije je imao lunin CDi i bobinu pa mu je skuter slabo isao, iskra mu je kasnila na vecim okretajima...
doritos:
ma kad god bi se znali vozati i u voznji bi stiskali gass i ne ide...znaju decki...nekaj ne valja s time...
ide ko obican base kit...neznam... :dontknow:
wonderkid:
vazno da motor ide ;D ;D
qLitoRisZu:
Evo ovako da ne otvaram sve ove nove gluposti i to novi sam na forumu i u skuterima :) do sada sam vozio tomosa i to ugl uzimam lunu koliko sam cito ono sta meni treba je ok motor al planiram malo ga urediti zanima me najvise koliko kostaju neonkice cca 25 cm i koliko kostaju led diode za pozicije...eto pozz :) :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju