Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
enel:
@luna500rr: hvala puno, ako budem radio javit cu vam se da mi pomognete.
Ako nije velika razlika izmedju AC i LC ja bi radije AC sa base setupom (npr. stage6 sport pro(alu) AC kit) nego da ubacujem LC i da sjeckam plastike i da se zezam sa killerom.
Al jako me zanima ako je radio ovakvu brutalnu preradu, zasto se Robert nije odlucio za LC...
walkay:
--- Citat: pajo - 12 Svibanj, 2010, 12:05:09 ---znači za mid AC ne valja zašto???
pa ni robert nema base setup
i kod mene je alu.
po meni bolje alu cilindar(slabi mid setup)radi hlađenja
nisam još nigdije vidio i čuo da je AC pregrijo????ali mislim koji nebi zakuho ili pregrijo da ga se tera pun gas neznam 100km ili više???
--- Kraj citata ---
Pajo, nisam rekao da ne valja midrace na AC! Decko je pitao za base setup i ja sam mu odgovorio! Sto se mene tice midrace moze isto na AC, bez brige! :icon_thumright:
Bokygs:
--- Citat: enel - 12 Svibanj, 2010, 18:27:36 ---@luna500rr: hvala puno, ako budem radio javit cu vam se da mi pomognete.
Ako nije velika razlika izmedju AC i LC ja bi radije AC sa base setupom (npr. stage6 sport pro(alu) AC kit) nego da ubacujem LC i da sjeckam plastike i da se zezam sa killerom.
Al jako me zanima ako je radio ovakvu brutalnu preradu, zasto se Robert nije odlucio za LC...
--- Kraj citata ---
Čini mi se da zbog tog što mu je Ac bio jednostavniji i činjenica da nije mogao nać dobro mjesto za kiler :icon_scratch:
Ispravite me ako grješim...
luna500rr:
--- Citat: Bokygs - 12 Svibanj, 2010, 21:17:35 ---Čini mi se da zbog tog što mu je Ac bio jednostavniji i činjenica da nije mogao nać dobro mjesto za kiler :icon_scratch:
Ispravite me ako grješim...
--- Kraj citata ---
Imao je mjesto za klier nego je stavljao 13'' felge pa ga je bilo strah da mu nebi prednji tocak pri kocenju strugao u kiler, stoga je stavio ac, luna mu je slabo isla vjerovatno zbog struje, jedino ako ste se poslje utrkivali...
A sp6 i nije bas slab u kombinaciji s sportom, to ide ok s 17,5 karbom...
Aj budi faca i operi mene s sportom i shotom :laughing1:
doritos:
--- Citat: luna500rr - 13 Svibanj, 2010, 09:13:23 ---Imao je mjesto za klier nego je stavljao 13'' felge pa ga je bilo strah da mu nebi prednji tocak pri kocenju strugao u kiler, stoga je stavio ac, luna mu je slabo isla vjerovatno zbog struje, jedino ako ste se poslje utrkivali...
A sp6 i nije bas slab u kombinaciji s sportom, to ide ok s 17,5 karbom...
Aj budi faca i operi mene s sportom i shotom :laughing1:
--- Kraj citata ---
cing cang cong, pod 45 kidam , ne pomazu shotovi,srotovi nit mina ac masine i to...hahahaha :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju