Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (264/278) > >>

pajo:
zašto nisi robert napravio onako ko što meni stoji, prvo filter benzina pa pumpicu,ja sa tim nisam nikad imo problema??

robert:
ovo mi paše na šeraf i samo je privremeno dok ne nabavim pipu. onda će bit slobodni pad sa pipom i bez vakuma

VUKI TPH:
krhke su te stvari na lunama heheh ...super luna     svaka cast samo nastavi

i da te podsjetim na instrument ploci pokraj cagera nemoj zaboravit lampicu od rucne     hehe   

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

CoK:
Reko sam ti da mijenjas sito  ;D Nebi bas preporucio bez njega...da neko g#vn% ne upadne u rezervar pa se zastopa slavina ili nesto...

robert:

--- Citat: CoK - 11 Siječanj, 2010, 15:56:25 ---Reko sam ti da mijenjas sito  ;D Nebi bas preporucio bez njega...da neko g#vn% ne upadne u rezervar pa se zastopa slavina ili nesto...

--- Kraj citata ---
drek do fergazera nemože doći a sve ostalo mi za sada manje bitno.

--- Citat: VUKI  TPH - 11 Siječanj, 2010, 15:47:02 ---krhke su te stvari na lunama heheh ...super luna     svaka cast samo nastavi

i da te podsjetim na instrument ploci pokraj cagera nemoj zaboravit lampicu od rucne     hehe   

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vidiš, ta ti je ideja dobra! kontrolna lampica kočnice! kad stisnem kočnicu svjetli! :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju