Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (263/278) > >>

CoK:
Kad je on ista isfusario  ::)

luna500rr:

--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2010, 12:41:58 ---

--- Kraj citata ---

Imamo istu jaketicu ;D
Kako ces skrojiti postolje za trenutni pokazivat temperature, ili taj s6 pokazuje i gorivo i temp?

Jandro:
jooj, uskoro i mene cekaju takve kemije oko satova
sam sta ja moram u plastike moram upasat nesto sto je vece od plastike :D

robert:

--- Citat: luna500rr - 10 Siječanj, 2010, 13:35:30 ---Imamo istu jaketicu ;D
Kako ces skrojiti postolje za trenutni pokazivat temperature, ili taj s6 pokazuje i gorivo i temp?

--- Kraj citata ---
ova obrtaljka pokazuje u ovom malom lcd prozoru temperaturu! stage6 sat pokazuje samo benzin.

--- Citat: Jandro - 10 Siječanj, 2010, 13:44:14 ---jooj, uskoro i mene cekaju takve kemije oko satova
sam sta ja moram u plastike moram upasat nesto sto je vece od plastike :D

--- Kraj citata ---
ja bi na tvom mjestu kupio jedan onaj univerzalni sat od koso/stage6 ili slično pa njega ugradio gore.

robert:
evo jedan jako mali update :laughing11: :laughing11: :laughing11:
napokon stavljena nova matica zvona (to već previše za danas al mora se :laughing7:)

stavio vakum pumpicu od baotiana gore i nebi povuklo goriva da si isus

nema mi druge neg opet izpraznit rezervar i skinut ovaj batina vakum ventilj! kad ono imam šta za vidjeti. ovaj filter  se zaglavio i nije propuštao gorivo! ja vratio ventilj bez filtera nazad i radi super!

pošto sam od člana wonderkind dobio i orginal ventilj od lune rekao sam taj ide kao zlatna rezerva. prerano sam se veselio. stavio ventilj na policu i još neke stvari! neznam kako al ventilj je pao sa police na beton! rezultat je:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju