Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
robert:
e da uskoro idu koso km/h sat i obrtaljka gore, pa ću napokon i ja znati na koliko obrtaja radi luna.
dhorvat:
--- Citat: robert - 30 Kolovoz, 2009, 13:42:07 ---minimalna ogrebotina na samome rubu kanala. sam nikasil je ko nov bez i jedne crtice. ja uskoro čupam ovu fucking stage6 getribu van i stavljam kompletnu lc serijsku nazad. stage6 zvoni ko luda.
--- Kraj citata ---
Pa ni ovaj BGM primar nije baš za pohvalu po pitanju zvuka. Sjećam se kada je bila cijela serijska, onda se na 60 na sat čuo samo sekundar (ravni zupci) i to jako malo i kratko, a sad na 60 zvuči ko da pucaju zubci od siline trenja :happy3: Ponekad imam filing da se bu sve razletelo kvragu :laughing9: :laughing9:
Ali sa Multivarom imam krajnju 80 po GPS-u i nema šanse brže na serijskoj getribi tak da :dontknow:
robert:
meni ovo sranje ždere ležajeve ko mutavo. iznad 60kmh zuji ko mutavo da nemože gore. sad imam samo paniku od vađenja onih ležajeva iz bloka van. jer kad vratim lc getribu moram ih promjeniti jer ih je stage 6 primar 100% razhebao.
Drnda:
pa zar ne postoje sa kosim zubima getribe.. meni se na pugu cula na brzini manjoj od 30 kmh... ali svejedno nevolim to cuti...
a jesi li ti sastavio onu jos jednu lunu sto si pricao
3alfa3:
Buka je normalna kod ravnih zubaca, a takva getriba je u pravilu trajnija i sigurnija od onih koji nemaju ravne zupce. Trenje je svakako manje.
To sto nas mozak buku poistovjecuje sa necim losim to je druga stvar....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju