Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (248/278) > >>

SlowRider:
Serijski minarelli usis je definitivno sigurniji po pitanju ovih vijaka i matica. Imaju narezanu podlosku protiv odvrtanja i barem su dosjedi pravilno napravljeni.

Ja neznam kakva je ovo logika spajanja, seraf ima ravnu glavu, a granicnik od usisa ima upusteni dosjed. Svi vijci su bili otpusteni iako su svi dobro zategnuti.

dhorvat:
Roby, pa kaj ti radiš sa tim minarellijem? Pa tebi su se u godinu dana dogodile stvari koje su za staviti u arhivu najkatastrofalnijih zacvikavanja mašina u povijesti minarellija  ::) ::) ::)

Fakat nemrem vjerovat da te prati takva sreća  :dontknow:

Ja sam se j#bo oko svega mjesec dana da bi na kraju skužio da su mi izbijeni semerinzi radilice van. Zamijenio ih i motor pali na zub i ide ko mutav  :icon_scratch:

robert:
e horvat, fakat nemam pojma. prvo mi progori klip sad matica usisa sjebala klip. samo mi čudno da zilindar u oba slučaja nije dobio po piksni

dhorvat:

--- Citat: robert - 30 Kolovoz, 2009, 13:21:51 ---e horvat, fakat nemam pojma. prvo mi progori klip sad matica usisa sjebala klip. samo mi čudno da zilindar u oba slučaja nije dobio po piksni

--- Kraj citata ---

Imaš j#beno sreće ak nije ništa dobio. Jer ovo kak klip izgleda je masakr  :toothy3:

Ja sad kad smjesu naštelam ne diram ništa dok nebu karike trebalo mijenjat. Budući da se vrti oko 10000 okretaja, pretpostavljam da na 10 000 km moraju ić nove  :headbang:

robert:
minimalna ogrebotina na samome rubu kanala. sam nikasil je ko nov bez i jedne crtice. ja uskoro čupam ovu fucking stage6 getribu van i stavljam kompletnu lc serijsku nazad. stage6 zvoni ko luda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju