Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (244/278) > >>

robert:

--- Citat: Area51 - 21 Lipanj, 2009, 23:10:38 ---Ovaj TNT deklo je šminka, nikakva realna upotreba po kiši i sličnim preparatima  :toothy12:

--- Kraj citata ---
da na žalost! ipak je bolja ova MFRT metoda :laughing11:

vpucko:
de sta pricate vi,,, kakva kisa je ikad ikome uspjela uletit kroz dekl i da je uspjelo ikakvu nuspojavu prouzrocit?

robert:

--- Citat: vpucko - 22 Lipanj, 2009, 00:02:58 ---de sta pricate vi,,, kakva kisa je ikad ikome uspjela uletit kroz dekl i da je uspjelo ikakvu nuspojavu prouzrocit?

--- Kraj citata ---
ma s ovim mojim se nemože skoro pa ništa desiti. ja govorim za ovo TNT deklo gore da nije za svaki dan.

robert:
počelo je sve mirno i fino. ja u jutro upalim skuter i pustim ga par minuta da se zagrije i pravac bauštela.
nakon nekih 8 kilometara luna se ugasila. 0 kompresije i pokoj joj duši.
kad sam napravio fajront nazovem dottorea da ga pitam kako prebacit lunu doma, kad on dolazi sa mazdom 323 i luna u gepek i pravac doma.
odmah mi rastavili mašinu da vidimo koji je k...c. skinuli fergazer pa onda usis i vidimo NEŠTO FALI!

šeraf usisa se odšerafio i matica nestala.

ajmo dalje tražit uzrok. skinuli glavu i cilindar. ništa sumnjivog nema, mi pogledamo klip kad imamo šta za vidjeti. matica usisa u čelu klipa.

ja rastavio blokove i izvadio radilicu kad ono i druga polovica matice još u karteru.

i karter pošteno zgreban.

SAD ŠTA NAPRAVITI?

ništa, na miru popit pivo i slow, dottore i ja donjeli odluku da pošto već imam novu radilicu i klip sa 12mm bolcnom da je jeftinije riješenje samo kupit nove ležajeve za 160 kuna i stavit tu radilicu gore nego kupovat novi klip sa bolcnom 10mm koji bi me koštao oko 450 kuna.

evo novih ležajeva, radilice i klipa

sve složeno i luna opet prdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

stara radilica koja je preživila dva mhr replica klipa i prije mene samo bog zna šta još je ostala bez mrvice lufta na klipnjači a i koyo ležajevi koji su bili unutra su u super stanju.

Marekvz1:
daj si kupi neki pošteni kineski skuter. :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju