Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (243/278) > >>

dino_sk:

--- Citat: ratz_hell - 21 Lipanj, 2009, 21:20:57 ---a rupe , jeli moze upast sta unutra kroz njih?

--- Kraj citata ---
da vrabac mu moze uletiti  :toothy11:

robert:
teoretski je moguće da kamenčić uleti al u praksi sumnjam. na usisu možda al na ispuhu nikako. to je pravi propuh koji zu ide van :toothy10:
evo kako su mi izgledale zadnje disk pločice nakon nekih 7000km.
imao sam brembo pločice a sad su gore carrbone lorraine!

SlowRider:
Vozim se sa izbusenim deklom skoro 3 godine, ne mogu naci niti najmanju primjedbu. Prednosti su (deklo uvijek mlako ili malo jace zagrijano), unutrasnjost prijenosa je cisca.

@ Robert sto fali plocicama koje si skinuo  ???

robert:
ništa im ne fali. mjenjao sam neki dan prednje a zadnje nisam pa sam čist iz znatiželje u kakvom su stanju skinuo i stavio nove. al prednje su mi bile do željeza pa sam dobio od zicha rabljene u dobrom stanju i stavio njih. sad sam se vozio od remetinca do odre pun gas. prije bi tako nešto dovelo prjenos do kuhanja al sada jedva malo mlako.
bila mi je želja ovakvo deklo al su mi kad bolje razmislim rupe ipak malo prevelike.

kako je svima poznato vozim se po svakom vremenu i nije to deklo za svako vrijeme.

Pupo:
Ovaj TNT deklo je šminka, nikakva realna upotreba po kiši i sličnim preparatima  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju