Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neigram ni ja na slusalice, los sam, i dajte mi taj ip diste svi da i ja malo dodem
de odi u mapu di ti je counter strike i nađi dva 2 ss-a ..piše sve, ko te banovo i ta sranja pa ću im pokazat i dobit ćeš unban i možeš ponovo igrat )upload ih ovdje preko imageshacka..
aj dajte link da skinem i ostale popratne stvari za online sta treba trenutno sam na poslu pa nemam misa na laptopu sam al nema nervoze
pojma vi nemate
da me odbanaju samo pa onda udji jumper da ispucam sve maloljetnice iz tebe
MIKSETA probaj uć..unban sam te
a banovo te et što je mislio da koristis wallhackjbg kad svakakvih idiota ima admine.. pa im se neda pratit neg te sam banuje
ma ja tokom godina sam naucio da pucam i preko zid ak ga jednom vidim predvidjam od prilike di se krije i pucam
Ja sam igrao na replcnt-ov server,pa jbt svi skoro imaju wall hack i jedan igrac koji je tamo poznat nz kako se zove reko sam da gasi wall hack i rekli su mi da moze on sta god hoce da koristi,mislim ne valja to...
brate na unitedu nitko nema nikakav cheat, stvar je u tome da smo svi old school ekipa, znaći server je 20+ godina, nitko ispod, mi smo igrali kanter kad neki ovdje nisu znali pišati sami nego im je mama još ćunu držala, i to što ste vi botovi nemojte smarati za cheat, dođi na server, reci tko ima cheat i ja ti instant šaljem demo pa češ da vidiš i sam kako igra, nemojte bit botovi pa smarati za cheat
pa i ja bum imal 20 za jedan mjesec ja igram odavno cs mozda 7-8 godina ali sam prestao odredjeno vrijeme i nisam u formi,bio sam na razno raznim serverima glavni,osvajao turnire itdali ako nema niko tamo cheat rado bi igrao opet tamo......
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9