Općenito > Servisi

novi Peugeot servis i dućan Zagreb - Genero motors

<< < (2/9) > >>

mario_f15:

--- Citat: ivan_speedy - 11 Veljača, 2012, 13:00:46 ---Ali skupi su ko k****, gurtner kod njih dođe 1200kn,pa sami prosudite  :dontknow:

--- Kraj citata ---
zato ce i radit dugo  :toothy12: :toothy12:

ivanm:
zx za piaggio je u motomondu 1250kn... kod benconyja isto tolko.
a čuj Genero deru kad nemaju konkurencije..

Grale:

--- Citat: ivanm - 11 Veljača, 2012, 13:30:42 ---zx za piaggio je u motomondu 1250kn... kod benconyja isto tolko.
a čuj Genero deru kad nemaju konkurencije..

--- Kraj citata ---
pa piaggio možeš na svakom čošku kupit,a pežo nema nikakve konkurencije,zato i nabijaju takve cijene...
al dobro, sad recimo, sumnjam da je filter zraka skuplji od 50 kn,dok je za piaggio 35...znači kupac ne osjeti preveliku razliku,dok prodavač dobro na tome zaradi...

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Grale - 11 Veljača, 2012, 13:26:08 ---ja sam bil tam,doduše kupil sam potkapu...malo sam se spominjal sa čovekom kaj radi tam i tak...veli da ima dijelova za pežo,al nisam baš za cijene spitaval...
ali evo usporedbe radi...imaju jedan zx koji košta 1500 kn...znači ako su i ostale cijene tak,znači za 50 % skuplje,to je normalno za naše ovlaštene servise...ak oš,otijdem ti ja u ponedjeljak pogledat tam,to mi je usput dok idem u vrapče...

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

JogFromYamaha:
nemoras kupovat nista samo odi u vrapce
nezelim te provocirat pa da jos pogorsam stanje   :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju