Općenito > Servisi

novi Peugeot servis i dućan Zagreb - Genero motors

<< < (3/9) > >>

Grale:
 :thefinger: :thefinger:
 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
to ja vama u posjetu idem... :toothy12: :toothy12:

stojo:
Dečki bježte od tamo
oni su zastupnici za TGB i znam kakve su probleme kupci TGB ATV-ova imali snjima
platili su 40 000kn+ a za pucanja diferencijala i sve ostalo bili su "sami krivi" jer "neznaju da voze"
Odnos perema kupcu im je Uzmi lovu i bježi

ivanm:
vjerujem, ali ako nigdje ne možeš nabaviti neki dio baš za pežo a naručivanje iz vana nije ti opcija, preostaje samo ovo..

JogFromYamaha:
isto sam ti ja dozivio
kupio lunu prije 4-5 godina ko sekudnarni skut
i imao kojih 115km na satu i puko mi blok 7cm u duljinu i  to od drzaca di drzi nogare do variomata
i lik meni srao da "kak se ti to vozis" bla bla bla
cisti slucaj tehnickog zamora materijala i nekvalitetne produkcije i nije hito mjenjat
al brzo se predomislio dok se s odvjetnikom posalje ljubavno pismo u kojem se  objasnjava koje su njegove duznosti u garanciji
jer sta da ti velim nekvalitetno su ljevali i napravili sranje i treba se mjenjati jer u garanciji mi pise da imam pravo na to i to sam i iskoristio

al istina to su sve fuseri koji neznaju nista i htjeli bi zaraditi u godinu dana kaj nisu u 30 godina postigli i odnos s musterijom i kvaliteta i zadovoljstvo musterije im nije najmanje bitna nego da ti ostavis svoje pare tamo

bosko_matica:
par puta sam pokušo trgovat s njima i bilo je katasrtofa, zaobilazit u širokom luku....za sestrin tgb nisam nigdje drugdje mogo doć do djelova a bilo mi je hitno, pa sam bio primoran uzet nešto kod njih...
Ništa kaj sam trebo nisu imali na stanju nego su naručivali, a i cijenu su takve da me skoro šlagiralo...
evo, samo cu ovo navest...
klizač variomata za tgb r50x - cijena 50kn ( i da, dobro sam napiso-KLIZAČ- tri komada 150 kn) + nisu imali na stanju
guma koja spaja frgu i prirubnicu- 70 kn također nije bilo na stanju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju