Općenito > Servisi
novi Peugeot servis i dućan Zagreb - Genero motors
ivan_speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Veljača, 2012, 11:57:35 ---Crnije od 29kn po klizacu je jedino crna rupa u svemiru, a i to bi trebalo provjerit
--- Kraj citata ---
Mislim ali neznam,Ivan_drifter je pisao kako u Ami Trade-u je platio polini klizace za piaggio vaiomat,5 kn/kom...Tolko o tome da nije sve crno :hello:
mario_f15:
i 29kn komad je previse! to samo budala ili neki penzioner moze platit :toothy12:
max 10kn, to sam i ja placao kad ono bas hica :toothy11:
bosko_matica:
--- Citat: Jonny - 13 Veljača, 2012, 11:23:04 ---vodilice variomata su 29,00 kn.po kom.
--- Kraj citata ---
Neznam dal je 29kn od uvijek ili vam je to trenutna cijena ......ovo kaj sam ja naveo je bilo po ljeti prosle godine, sad koji točno mjesec neznam ali mogu provjerit....ali ajde, da je i došlo do nekakve zabune, što čisto sumnjam, i ovih 29kn je nenormalno puno!!
Nemam razloga lagat, bilo mi je hitno jer sestri taj skuter sluzi kao prijevozno sredstvo do posla, ali sam ipak čeko dva++ tjedna da mi dođu djelovi sa scooter centra jer su na kraju ispali višestruko jeftiniji nego kod vas....
I neznam kaj znači to većinu djelova ima na stanju, a klizača koji su običan potrošni materijal nije bilo...
ivanm:
velim isto tak je bilo u forticaru.. klizači 25kn/kom, svječica ngk br7hs je bila 70kn ak se ne varam, žarulja h4 50kn, original serijski variomat 1000kn, itd itd..
bosko_matica:
zato su i opstali :dontknow: :laughing7: :laughing7: (neznam dal bi se smijo il plako)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju