Općenito > Servisi

novi Peugeot servis i dućan Zagreb - Genero motors

<< < (6/9) > >>

ivan_speedy:

--- Citat: Jonny - 13 Veljača, 2012, 11:23:04 ---vodilice variomata su 29,00 kn.po kom.tako da je očito došlo do neke zabune,sto se tiče auspuha cijena je 1500,00kn.ali u setu sa auspuhom dolaze rolice,federi i dihtung auspuha.Cijene nisu sve tako skupe kao što se piše,a za Peugeot se zna da su cijene skuplje nego kod drugih jer tako je isto i u auto industriji.Isto tako cijene potrosnog materijala su iste kao i kod drugih servisera i dilera rez.dijelova.Znaci filteri,sviječica,rolice itd je sve otprilike isto kao i kod drugih.Večinu potrošnog materijala ima na stanju

--- Kraj citata ---
Jel t radis mozda tamo,dobro da ih nisi poceo hvalit  :toothy3:  :dontknow:

ivanm:
da, on radi tamo..
ali vodilice variomata su iste na piaggiu i na pežou a piaggiove su mislim 9kn komad.. tak da je ovo 4x skuplje xD

Jonny:
da ja radim tamo u servisu i nehvalim nikoga več zelim dat ljudima do znanja da nije sve tako crno kao sto se piše.Znam da su vodilice skuplje nego kod drugih ali oču reč da i nisu 50,00kn

3alfa3:

--- Citat: Jonny - 13 Veljača, 2012, 11:55:07 ---nije sve tako crno
--- Kraj citata ---

Crnije od 29kn po klizacu je jedino crna rupa u svemiru, a i to bi trebalo provjerit

ivanm:
sjećam se da su i u Forticaru imali tak bolesnu cijenu za pežoove klizače isto cca 25kn.. al kad sam vidio da su 100% isti ko piaggiovi, stavljao sam njih..
u Benconyju su 15kn/kom i to je već prebrutalno ali i tam se kupuje samo ono kaj nema drugdje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju