Tehnički kutak > Injection
Olakšavanje magneta
Ruff Ryder:
--- Citat: Grale - 09 Veljača, 2012, 23:48:04 ---znači pustiš gas kad uđe u rezonanciju,ali okretaji svejedno rastu? :)
--- Kraj citata ---
krivo drzis gas klipic karba ostaje u istoj razini te okretaji rastu...
brijem da bi se isti taj efekat mogao dobit na ditechu pomocu tkz boost kanala... tek sam maloprije dosao do toga moram opsirnije to malo procitat al brijem da je efekat slican kao rezonancija...
Grale:
znam da je krivo šta sam reko... :toothy10:
zaboravio si napomenut da držiš konstantni gas... ;D
GhostRider:
rezonanca na dvotaktnom motoru sluzi i za sto brze odvlacenje ispusnih plinova....
a magnet olakšat sam i ja razmislja al opet to balansiranje i takve stvari malo to kompliciraju,a mislim da bi se osjetilo jer su to ipak ovješene mase na radilici tako da se njoj posao malo olakša.neznam kako izgleda magnet od ditecha ni koliko je težak al sumnjam da bi se dao olakšat toliko da osjetiš neku veliku razliku,a i to šta bi osjetio bi bilo u ubrzanju jer bi samo lakše došao do okretaja(ako bi se povecali na krajnjoj to bi bilo nes jako sitno)..
Zeljac:
--- Citat: ivek_sr - 09 Veljača, 2012, 21:53:06 ---to govoriš za ditech-a ili karb jer vidim da je tema otišla u drugome smijeru?
--- Kraj citata ---
ja ti govorim o ditechu i probo sam karb stavit na isti setap isti k**ra* ! tako da ja bi ti to preporucio ako imas bacit novaca da to napravis ili da skupljas kao ja :D
ivek_sr:
--- Citat: Zeljac - 10 Veljača, 2012, 23:34:42 --- ja ti govorim o ditechu i probo sam karb stavit na isti setap isti k**ra* ! tako da ja bi ti to preporucio ako imas bacit novaca da to napravis ili da skupljas kao ja :D
--- Kraj citata ---
al trebal bi prirubnicu od karba... i kak dobit da komp kuži koliko otvaraš gas???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju