Tehnički kutak > Injection

Olakšavanje magneta

<< < (5/12) > >>

Ruff Ryder:
malossi injekotri ?
remapiranje ?
i da mislim da nebi bilo lose olaksat i variomat odma hahha

ivek_sr:

--- Citat: Ruff Ryder - 09 Veljača, 2012, 22:13:21 ---malossi injekotri ?
remapiranje ?
i da mislim da nebi bilo lose olaksat i variomat odma hahha

--- Kraj citata ---

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

dusVu:

--- Citat: ivek_sr - 09 Veljača, 2012, 15:44:49 ---Pod broj jedan... očito nikada nisi slagao i.e. mašinu pa da ti pojasnim...

Pod broj dva... auspuh nema veze niti turpijanje cilindra i nikakvi kanali nemogu pospiješit rad zato što kod ditech-a nema rezonancije jer smjesa ne odlazi u ostatak auspuha već je ubrizgana i sagorena odmah pri paljenju pa tako moj setup na skutu kojem fali samo sportska malosijeva radilica(imam BGM-ovu) ide ko kuga a troši 2 litre. Čisto reda radi razlika u kranjoj sa rr-om i sa serijskim je 3 km\h mjereno gps-om. a da ti ne velim da je na motoru bila hrpa auspuha i rr je gore samo jer mi je najljepši zvuk a ne zbog protočnosti zraka.

Uglavnom pitam jer su me zanimala mišljenja al daci je rekao najpametniju stvar tak da ću to radit kad će mi se dat jer skut ide fakat jebeno evo nakon 40 hiljada je trebalo karike promjenit jer je gubio kompresiju i nije htio upalit.

--- Kraj citata ---
pa nije rezonancija samo vracanje nesagorene smijese....

Ruff Ryder:

--- Citat: dusVu - 09 Veljača, 2012, 22:33:05 ---pa nije rezonancija samo vracanje nesagorene smijese....

--- Kraj citata ---
nego  ???
rezonancija ti je vracanje nesagorene smjese protukonusom natrag u cilindar te se time dobiva  rast okretaja bez da okreces gas....

Grale:

--- Citat: Ruff Ryder - 09 Veljača, 2012, 23:08:17 ---nego  ???
rezonancija ti je vracanje nesagorene smjese protukonusom natrag u cilindar te se time dobiva  rast okretaja bez da okreces gas....

--- Kraj citata ---
znači pustiš gas kad uđe u rezonanciju,ali okretaji svejedno rastu?  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju