Općenito > Generalno o skuterima
Transport skutera? Poštom?
Reponja:
Pošta u rijeci ti funkcionira ovako;
Kada dobijemo paletu za dostavu, ako je lakša, izbace ju u Pošti 2 i nas par ju ubacimo u kombi nakon
što nazovemo mušteriju da osigura iskrcaj (kako god zna). Ako je teža, onda se ide u poštino skladište
po nju, pa ju od tamo ubace viljuškarom u naš kombi za dostavu.
Nemože pošta dostavljati kamionima, po uskim ulicama Rijeke se ionako na gusto provlačimo... Kamioni
su na međugradskim relacijama. I ako je nešto stvarno izvanredno, tipa netko šalje cijeli kamion paketa,
na jednu adresu.
Kombi rampaš bi bio rješenje, ali nemamo toliko puno paleta da nam je stvarno potreban...
Ponavljam, zatvorenu paletu (s kutijom preko), dobro fiskiranu i zaštićenu, ćemo dostaviti.
cosa_wp:
--- Citat: Reponja - 09 Veljača, 2012, 18:15:34 ---Pošta u rijeci ti funkcionira ovako;
Kada dobijemo paletu za dostavu, ako je lakša, izbace ju u Pošti 2 i nas par ju ubacimo u kombi nakon
što nazovemo mušteriju da osigura iskrcaj (kako god zna). Ako je teža, onda se ide u poštino skladište
po nju, pa ju od tamo ubace viljuškarom u naš kombi za dostavu.
Nemože pošta dostavljati kamionima, po uskim ulicama Rijeke se ionako na gusto provlačimo... Kamioni
su na međugradskim relacijama. I ako je nešto stvarno izvanredno, tipa netko šalje cijeli kamion paketa,
na jednu adresu.
Kombi rampaš bi bio rješenje, ali nemamo toliko puno paleta da nam je stvarno potreban...
Ponavljam, zatvorenu paletu (s kutijom preko), dobro fiskiranu i zaštićenu, ćemo dostaviti.
--- Kraj citata ---
kazem prije godinu i pol nisu htjeli u Slavonskom Brodu dok mi je Dom expres došao po motor odvezao ga na željeznički kolodvor zatim ga upakirali i ukracali na vlak motor je došao u Zadar na željeznički kolodvor i odvežen je kupcu motora na kućni prag za 500 i kusur kuna što mislim da nije puno jer nisam imao nikakve zahebancije s njim!
Reponja:
To je super. Neznam, nikada nisam koristio Dom Express..
Neznam ni imamo li mi to u Rijeci... Nikada do sada nisam ni
čuo za njih, da ti budem iskren.. Neznam ni bavi li se itko u
Rijeci slanjem vlakom ili moraš u HŽ pa dogovarati...
cosa_wp:
--- Citat: Reponja - 09 Veljača, 2012, 18:25:45 ---To je super. Neznam, nikada nisam koristio Dom Express..
Neznam ni imamo li mi to u Rijeci... Nikada do sada nisam ni
čuo za njih, da ti budem iskren.. Neznam ni bavi li se itko u
Rijeci slanjem vlakom ili moraš u HŽ pa dogovarati...
--- Kraj citata ---
koliko sam upućen djeluju cijelom RH sad nisam siguran ima li ih u Rijeci ugl. znam da sam ispizdio s tim zivkanjem ostalih službi i kad sam nazvao ove reko dolazite odma sada odma
http://www.agit.hr/reference.php evo link čine mi se oke i to sam 2 motora tako prevezao jedan prodao drugi kupio i sve super prošlo
te-te-ac:
fak jea.. ja radim u skladišću.. reponja skoro pa smo si kolege po zanimanju :toothy12: bar nam je uniforma ista :dontknow:
ovako sam upakirao skuču i primili ga.. naci paleta i paletar i piči di oces s vozilom koje ima rampu.. doveze ti na kucni prag.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju