Općenito > Generalno o skuterima

Transport skutera? Poštom?

(1/11) > >>

oldmen:
Nasao sam si skuter koji bi kupio, ostaje pitanje transporta od 150km da je ljepse vrijeme isao bih u avanturisticku voznju ovako mi treba neka alternativa, u auto mi ne stane, ne poznam nikog s kombijem, a trazit nekog ovako placati mu gorivo, dnevnicu, jelo pice i ostalo nije mi nesto napeto...

Pala mi na pamet ideja poste, cijena od nekih 200kn je prihvatljiva, ali bi cijenio ako ima tko iskustva s tim koliko je to pametno jer ipak skuter nije vreca krumpira koja se moze zamotati pa da je ubacivaju u auto i po autu..ono bilo bi najs da dodje bez crtice do mene  ;D

Miki-speedy:
250kn je preko poste prevoz palete do 200kg
Najbolje pitaj u posti kako ide

cameosb:
intereuropa

http://www.intereuropa.hr/CjenikExpressneDostave

Grale:
stane on i u auto samo se treba potrudit...a evo imas tu link kaj ti je cameo dal,oni su ja mislim nesto skuplji,ali vjerojatno kvalitetniji od poste...

oldmen:

--- Citat: Grale - 08 Veljača, 2012, 03:47:48 ---stane on i u auto samo se treba potrudit...a evo imas tu link kaj ti je cameo dal,oni su ja mislim nesto skuplji,ali vjerojatno kvalitetniji od poste...

--- Kraj citata ---

mozda u neki normalniji, meni se ni zadnja sjedala ne preklapaju :angry7: pod posta mi je opcenitno svi ovi sto dostavljaju, moze i 300kn nebitno samo da skuter dopeljaju neostecen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju