Općenito > Generalno o skuterima
Transport skutera? Poštom?
te-te-ac:
vozi intereuropa sve sto je na paleti.. dobro povezat i zastitit.. i nemas brige.. :icon_thumright:
ja slao tako skuter.. spakirao ga i oso vise od 1000 km i put je kostao nekih 500tinjak kn a doso je skuter u 24h kod kupca.. ja kao prodavac spustio cijenu od 400kn (toliko su rekli u intereuropi) i poslao skuter...
cosa_wp:
--- Citat: denis223 - 08 Veljača, 2012, 23:05:01 ---Evo da se ukljucim intel europ je kao ozbiljnija organizacija ali su preskupi za relaciju Split-Osijek su me trazili 650kn , a hp expresom je 250kn , u oba slucaja motor mora biti na paleti i zavezan i mora biti dovezen kod njih tako da je postom daleko bolje po meni ali ipak najbolje nekog kamiondziju poznatog platit ili otic s njime po motor
--- Kraj citata ---
hp neće voziti motor!
Reponja:
Spakiraj ga na paletu, učvrsti da se ne njiše i dobro zaštiti. Takve dostavljaju. Sparkirati skuter u firmu i
reći "Ja bi ovo poslo'" ti ne pali u nijednoj osim (valjda) gorenavedenoj.. Ta paketi se prebacuju 5 puta u
razne kombije i kamione. Paleta je već nešto drugo. Imaj na umu, ako šalješ paletom, da primatelj mora
biti u stanju i zaprimiti tu paletu (ili doći u poštu po nju), jer ju dostavljač sigurno neće izvlačiti.
Dakle, viljuškar ili 4 susjeda...
cosa_wp:
--- Citat: Reponja - 09 Veljača, 2012, 16:44:47 ---Spakiraj ga na paletu, učvrsti da se ne njiše i dobro zaštiti. Takve dostavljaju. Sparkirati skuter u firmu i
reći "Ja bi ovo poslo'" ti ne pali u nijednoj osim (valjda) gorenavedenoj.. Ta paketi se prebacuju 5 puta u
razne kombije i kamione. Paleta je već nešto drugo. Imaj na umu, ako šalješ paletom, da primatelj mora
biti u stanju i zaprimiti tu paletu (ili doći u poštu po nju), jer ju dostavljač sigurno neće izvlačiti.
Dakle, viljuškar ili 4 susjeda...
--- Kraj citata ---
više od pola ih neće voziti da ih umotaš u zlato zvao pito odjebali me
Reponja:
Osobno sam dostavio 2 komada. Jedan je bio u čeličnom kavezu.
Ako je paleta zatvorena i čvrsta, boli kurire ona stvar, šta je u njemu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju