Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pouke koje ste izvukli zahvaljujuci vasem ili tudjem skuteru  (Posjeta: 9192 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
Odg: Pouke koje ste izvukli zahvaljujuci vasem ili tudjem skuteru
« Odgovori #40 : 18 Studeni, 2006, 17:11:22 »
Ma, i opet tvrdim da je taj ret. već bio napuknut, samo mu je trebao bilo kakav "touch" da ga "do-touch-e"  :(
I dalje mislim da se ne treba puno opterećivat, osim ako mu netko nije zapisao tablicu... Onda se to zove bijeg s mjesta prometne, a to je gadno...
Live to ride, ride to live

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #41 : 19 Studeni, 2006, 02:10:30 »
ma neka ga je otkinuo... jedan manje!
retrovizori na autima i tako smetaju pri prolasku skutera između kolona...  :glasses9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #42 : 19 Studeni, 2006, 09:24:36 »
je istina slažem se filipantigfdi... :toothy9:
neg ma i on misli da je napuknut...trubili su mu iz auta...nada se da mu nisu zapisali broj tablice...nema vozačku(al oke može se na nekog drugog izvuch),al je frka sto mu stari neda da se vozi po gradu... :icon_biggrin:
Prvo smo misli da je moja seka vozila taj auto(jer je bio isti kao moj ;D),pa sam u 12 sati navecher ishao u garažu gledati jel sta slomljneo...hahahahah

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #43 : 24 Studeni, 2006, 18:26:05 »
Ako su mu trubili, onda su bili "zgranuti" njegovim postupkom otkidanja trulog retrovizora, onda mu nisu zapisali registraciju... a i ako jesu, neka se ne zamara, neka kaže da je bio u drugom kraju grada... ima tisuće istih skutera, "možda su upisali krivi broj"..... tko ga može identificirati ako je imao kacigu... neka ponesu puuuno soli, jer mu inače nemaju što stavit na rep  :laughing7:
... jedino stvar funkcionira kad se vozača odmah zaustavi... kad je uhvaćen "in flagranti"...

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #44 : 25 Studeni, 2006, 02:32:12 »
Ako su mu trubili, onda su bili "zgranuti" njegovim postupkom otkidanja trulog retrovizora, onda mu nisu zapisali registraciju... a i ako jesu, neka se ne zamara, neka kaže da je bio u drugom kraju grada... ima tisuće istih skutera, "možda su upisali krivi broj"..... tko ga može identificirati ako je imao kacigu... neka ponesu puuuno soli, jer mu inače nemaju što stavit na rep  :laughing7:
... jedino stvar funkcionira kad se vozača odmah zaustavi... kad je uhvaćen "in flagranti"...

a to se vozaču skutera u praksi ne može dogoditi!  :toothy10: :toothy9: :laughing9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #45 : 25 Studeni, 2006, 11:36:17 »
 :toothy10: :toothy9: :laughing9: