Općenito > Propisi
polaganje za A-A1 uz vec postoječu B
deba:
u rijeci ti je ako sve polozis od prve 2300kn A kat punoljetan si pa ti a1 netreba
ChRiStIaN:
--- Citat: Aleksandar - 03 Travanj, 2008, 18:34:15 ---ma nemoze bit tolko covjece 5000 kn ,to mozda ko nema B kategoriju,ja ju imam tak da moram samo 8 sati voznje.. nemoze 8 sati voznje 5000 kn kostat ,ni u ludilu ,nedam tolko loool :happy6:
--- Kraj citata ---
sorry zaj#bo se...5 soma mi je bila za b uz postojecu A lol :icon_biggrin:
Tommek:
--- Citat: zaprudanec - 03 Travanj, 2008, 19:14:19 ---
--- Citat: vjeko86 - 03 Travanj, 2008, 18:56:55 ---
--- Citat: Aleksandar - 03 Travanj, 2008, 18:43:23 ---a liječnićki treba opet prolazit ?
--- Kraj citata ---
njega treba svake četiri godine ponoviti :happy3:
--- Kraj citata ---
majke ti, di si to procitao?
ljecnicki traje 4 godine, pa taj isti mozes koristiti ako ti u tom periodu za jos nesto treba. ponavljas ga kod produzavanja vozacke dozvole, ili za sta ti vec treba
--- Kraj citata ---
a di si ti to procitao?
ljecnincki je trajao 6mj,tako je bilo u 9mj prosle godine.sad cisto sumnjam da je tako.
bullet:
mislim da lječnički vrjedi godinu dana, a sam onaj papir 6 mjeseci al da se može nakon 6 mjeseci produžiti, al u svakom slučaju, sam onaj papir važi 6 mjeseci
Mr J:
Lijecnicki vrijedi 6 mjeseci...
Imas u mojoj ulici autoskolu, mrcina je polagao i jos neki ljudi koje sam ja preporucio... Autoskola ti je jedna od jeftinijih i definitivno najbrze kod njih dodjes do vozacke!
Ukupna cijena je oko 2000kn (lijecnicki, test, satovi...)
Garantirano do 14 dana da izlazis na ispit, mozda i u 7 dana ako vozis svaki dan... :icon_thumright: (ja sam sve odvozio u 5 dana i polagao u petak, dakle dobio vozacku u 6 dana!)
Autoskola Zarkovic
098 590 329
Reci da te preporucio Frušti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju