Općenito > Propisi
polaganje za A-A1 uz vec postoječu B
vjeko86:
pa kad sam produžavao vozačku mi je ona teta rekla,da će mi staviti datum baš do kada mi traje liječnički, :binkybaby:
i na onom papiru piše traje kao 48 mjeseci
Aleksandar:
i damire kolko ce te ispast? cca 1500 kn jel? ili više .. pretpostavbljam i ti imaš B kat pa nisi moro testove i prvu pomoč jel?
DAMIR-RUNNER:
ja kad sam iso mjenat odnosno produzit vozacku samo sam dao na salter vozacku lupila zig i vratila bez ikakvog potrebnog pregleda ni nis dok ispred mene bio neki dedek i njemu rekla da mora ic na ljecnicki,valjda jer njemu prosla valjanost od 5o god pa ponovo moro ic a ja sam mijenjao jer sam bio mladi vozac znaci 2 god pa zato valjda nisam trebao..
zaprudanec:
--- Citat: vjeko86 - 03 Travanj, 2008, 18:56:55 ---
--- Citat: Aleksandar - 03 Travanj, 2008, 18:43:23 ---a liječnićki treba opet prolazit ?
--- Kraj citata ---
njega treba svake četiri godine ponoviti :happy3:
--- Kraj citata ---
majke ti, di si to procitao?
ljecnicki traje 4 godine, pa taj isti mozes koristiti ako ti u tom periodu za jos nesto treba. ponavljas ga kod produzavanja vozacke dozvole, ili za sta ti vec treba
DAMIR-RUNNER:
velim ti isao samsamo na ljecnicki koji sam platio oko 350 il 370 kn neznam sad tocno nesjecam se,pa sam isao u auto skolu platil 1220 kn i sad vozim jos malo pa gotov i ispit voznje znaci netrebas nikakve propise niti prvu pomoc odvozis samo 10 sati i to je to..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju