Ostalo > Foto, video, music...
Rasprava s policijom
dusVu:
ja neznam o cemu vi pricate? pa ako je rutinska kontrola, on valjda ima normu koju mora ispunit i zaustavit tolko i tolko auta bez obzira jel u pitanju neki prekrsaj ili ne, i ako trazi prometnu i vozacku moras mu je dat nema tu price...cak mislim da sam procito negdje da se kod nas ni nesmije snimat policajca na duznosti kad te zaustavi, tako nesto...ma trebo ih je napendrecit pa da vidis, nie im to njemacka
B.E.R.O.:
Nije nista im rekao glupi murjak na snimci,trebao je samo reci zaustavio sam vas zbog rutinske kontrole ili kontrole saobracaja i to je to!!!!
Kreten nije nista rekao ne bih mu ni ja dao dokumente,ja svaki put kad me zaustave pitam zbog ceg su me zaustavili??
On mi kaze ja mu dam dokumente i dovidjenja!!!
Ista stvar kad te zaustave pa pitaju odakle idete,di ste bili,di cete u picku m...
Sta njega boli k... di sam bio,pa moja je stvar di sam ja bio!!!
:dontknow: :dontknow: :dontknow:
Iwo SR Tuono:
slušaj, ovih par kretena maminih i tatinih sinova i kćeri uzeli neka bijesna kola i našli jebat sirotinju po srbiji koja za crkavicu radi krvavi posao i prehranjuje obitelj
policajac s mog gledišta ih je sve trebo u buksu i napendrečit pa bi se stoka smijala drugačije :icon_biggrin:
cajac je ispo uredu i kulturan na početku videa a i dobro je izdržo kolko su ga izjebali u mozak
vanjossi:
ja sam očekivao da će radit penrdeci kad je krenuo na kvaku :toothy9:
DvdAerox:
Policajac je normalno postupio, ovaj mu je morao odmah dat dokumente i da je nesto bilo poslje onda bi im to bio dokaz, ali ovako raspravljat bezveze... ima i bezobraznih, ali puno puta ako budes uljudan onda nemas problema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju