Ostalo > Foto, video, music...
Rasprava s policijom
duje87:
i onda su panduri ovakvi i onakvi, ovaj je prekulturan..da je neki "normalniji" pandur bia, kicmu bi mu slomia i tako triba postupat s ovakvin prepotentnin budalama..
ropee:
mene jednom zaustavio pandur zbog brzine , frajer se odma počeo derat, ja njemu dobro večer , on meni ponovno znaš ti koliko si vozio ??? dere se ko kreten, a rekoh neće ići , iskočim iz auta i počnem vikat šta se dereš , i tako malo vikali jedan na drugog, a iz policijskog auta izlazi mladi i nadobudni pandur trči prema nama i frajer se hvata za pištolj :toothy12: ,
eeee rekoh mulcu stoj , ako potegneš pištolj morat ćeš odlučiti ili ćeš me upucat ili ćeš ga pojest ;D , mulac blijedo pogleda , ovaj mu kaže spremaj to , a ja dodam - a sad marš nazad u auto ;D , hahaha, a kaže ovaj drugi lik ajde idi , neću te kaznit, a ja njemu, vidiš koji si konj, samo si sebi naštetio, koji klinac vičeš , da si normalno rekao dobro večer , vozili ste brzo , platio bi ti kaznu i bok :nono: , a mladi pandur više nije izvirivao iz auta :toothy9:
ropee:
pouka, panduri znaju bit kreteni ;D , ali nikad ne znaš na kog ćeš naletit , hahaha ,
B.E.R.O.:
--- Citat: walkay - 31 Siječanj, 2012, 13:46:20 ---Dobro sto su sve snimali kamerom, hrabri su putnici... vise puta sam putovao na more preko bosne i zna se da policajci rade za pare, nisi napravio nista, ali posto si stranac, naci ce ti nesto da im das novce.
--- Kraj citata ---
--- Citat: walkay - 31 Siječanj, 2012, 16:11:01 ---Druga stvar ako si kriv, bolje platiti nesto sitno, ali ako si postivao zakon a on opet trazi pare...
--- Kraj citata ---
Istina i da nisi kriv platit ces ili njima ili sudiji za prekrsaje!!! ;D
Pa ti dokazi da nisi...
Hvataju strance pogotovo kad je ljeto i sezona na moru prolazis on te zaustavi sa spustenim pistoljem je mjerio brzinu i kaze da si prekoracio brzinu.
On je to okomjerom zakljucio,pa posto si ti stranac i imas novaca onda ti uzme nesta para i to je to.
Kao da ne dobivaju placu,10 automobila zaustave i evo im placa jos jedna!!!
Mater im j**** sugavu!!!
g#vn# koja nikad nisu nikome nista korisno u zivotu napravili!!!
FUUUJ!!!!
:angry9: :angry9: :angry9:
Trebali su ga zatuci i staviti u gepek i zakopati negdje.
Sta njega boli k**ra* za moje dokumente sta sam ja skrivio da me ima zaustavljati!!!
Rutinska kontrola mama njihova!!
:angry7: :angry7:
walkay:
--- Citat: B.E.R.O. - 31 Siječanj, 2012, 18:43:43 ---Istina i da nisi kriv platit ces ili njima ili sudiji za prekrsaje!!! ;D
Pa ti dokazi da nisi...
Hvataju strance pogotovo kad je ljeto i sezona na moru prolazis on te zaustavi sa spustenim pistoljem je mjerio brzinu i kaze da si prekoracio brzinu.
On je to okomjerom zakljucio,pa posto si ti stranac i imas novaca onda ti uzme nesta para i to je to.
Kao da ne dobivaju placu,10 automobila zaustave i evo im placa jos jedna!!!
Mater im j**** sugavu!!!
g#vn# koja nikad nisu nikome nista korisno u zivotu napravili!!!
FUUUJ!!!!
:angry9: :angry9: :angry9:
Trebali su ga zatuci i staviti u gepek i zakopati negdje.
Sta njega boli k**ra* za moje dokumente sta sam ja skrivio da me ima zaustavljati!!!
Rutinska kontrola mama njihova!!
:angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Istina, prosle godine kad sam iso na more preko bosne, 17 patrole sam vidio do tamo a nazad 18 samo u bosni!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju