Tehnički kutak > Napravi sam
Ugradnja radilice, ležajeva i semeringa
ljubo46:
--- Citat: geco - 08 Travanj, 2013, 20:34:41 ---Pitanje, el se može blok zagrijavat onim malim brenerom?
--- Kraj citata ---
S malim se moze
EdoSP:
Je li normalno da se malo teze okrece radilica poslije novih lezajeva ? Centrirao sam,ali posto nisam nikada imao dodira sa novim lezajevima ne znam kako treba to da izgleda poslije ugradnje.
Rox-Rab:
kad je ubacis mora se lagano okretat
kad stavis i semeringe onda ide mrvicu teze ali se to razradi
Iwo SR Tuono:
--- Citat: EdoSP - 15 Svibanj, 2013, 14:00:17 ---Je li normalno da se malo teze okrece radilica poslije novih lezajeva ? Centrirao sam,ali posto nisam nikada imao dodira sa novim lezajevima ne znam kako treba to da izgleda poslije ugradnje.
--- Kraj citata ---
treba da izgleda da ti lezajevi na radilicu i na blok udu bez sile, a druga stvar je da ti radilica bude jednako udaljena od malog i od velikog bloka, i treca stvar je da mora skroz lagano se vrtiti bez zaustavljanja kad je rasterecena.
Ako se ne vrti lagano ostala je nategnuta na lezajevima i brzo ce ih samljet pogotovo ako je gore neki auspuh ili kit.
fakin:
Momci bez uvrede al pola vas ode nema blage veze i vjeroatno nikad nisu nista ni radili pa se nemojte sramotit :)
uglavnom zna li ko od ovih normalnih zasto mi se radilica rasirila u zamrzivacu a ne skupila i eli je mogu vratit u zivot il ne :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju