Tehnički kutak > Napravi sam

Ugradnja radilice, ležajeva i semeringa

<< < (12/14) > >>

igor.sb:

--- Citat: HarisZE - 09 Kolovoz, 2012, 00:36:25 ---Ljudi dragi, kakvo grijanje, hlađenje itd itd, ja sam lično stavljo ležajeve u blokove bez grijanja i hlađena, laganim natuckavanjem vanjskog prstena, ili na radilici pa centriranjem, i stezanjem šarafa..

--- Kraj citata ---

i onda se cudis  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,73532.msg978286/topicseen.html#msg978286

kralj si  :headbang: :headbang:

ivanm:
:omfg:

HarisZE:
Stavljanje semerina onog ispod variomata sam pokuso, kako pise opet mjenja oblik krivi se i neulazi dovoljno ...

Raul:

--- Citat: HarisZE - 09 Kolovoz, 2012, 00:36:25 ---Ljudi dragi, kakvo grijanje, hlađenje itd itd, ja sam lično stavljo ležajeve u blokove bez grijanja i hlađena, laganim natuckavanjem vanjskog prstena, ili na radilici pa centriranjem, i stezanjem šarafa..

--- Kraj citata ---
Mislim da nije dobro dok natuckavas samo jedan prsten  :dontknow: :dontknow: ja sam svoje natuckavo na radilicu ali s starim lezajem tako da sam ravnomjerno rasporedio silu i usli su lagano, dok sam za ugradnju radilice u blok, grijo blok i uslo je bez ikakvog otpora jos se i klimalo...odma sam sastavio, centriro i sve super klizi :)

geco:
Pitanje, el se može blok zagrijavat onim malim brenerom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju