Tehnički kutak > Napravi sam
Ugradnja radilice, ležajeva i semeringa
Drnda:
e samo mi onda odgovori jeli zdravo sa radapcigerom spajati blokove znaci lezaje, radilicu i to, i kako rasklopiti blokove kada je sve u njima, tj blokovi sa radilicom u sebi..
3alfa3:
Idealno rastavljanje je zagrijavanje bloka koji je od materijala koji ce se vise rasiriti nego materijal od kojeg je lager napravljen (kad ih zagrijes na istu temperaturu) i onda radapcigerom rastvarat blokove.
Idealno sastavljanje je uvlakacem radilice na (polu)zagrijane blokove
Drnda:
a znas li gdje ima kupiti radapcigere/uvakace i njihova cijena...
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Svibanj, 2010, 02:07:51 ---a znas li gdje ima kupiti radapcigere/uvakace i njihova cijena...
--- Kraj citata ---
Ne znam. Uvlakac si ljudi obicno naprave kod tokara, a za rastavljanje blokova ce i neki trokraki veliki radapciger biti OK.
Ali sve se da napraviti i sa gumenim cekicem i malo zagrijavanja.
zipst:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Svibanj, 2010, 02:33:27 ---Ne znam. Uvlakac si ljudi obicno naprave kod tokara, a za rastavljanje blokova ce i neki trokraki veliki radapciger biti OK.
Ali sve se da napraviti i sa gumenim cekicem i malo zagrijavanja.
--- Kraj citata ---
ovakvom fusu se od tebe nisam nikako nada :toothy3: :toothy12: :toothy12:
ja inace prije grijanja lezaja ih dooobro namazem s masti i grijem fenom dok se mast ne otopi i sve ok, ne steti lezaju. zaheb je kad bi se isa griajt na suho, poplavija bi, a onda je za smece :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju