Općenito > Servisi
Lijepljenje feroda
marracc:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Travanj, 2012, 16:56:30 ---i, kolko si platil ljepljenje feroda?
--- Kraj citata ---
nisam nis posto sam ja prvi kojem je to radio uopce, pa da vidimo kak ce bit. obloga je ok, kaze lik da se nemre potrosit nikak, vidjet cemo kad soma napravim da li to kaj valja ili ne. za sad je ok, jos jedino malo trese kad sam na mjestu, to cu morat jos malo pobrusit sa smirglom. cijenu cemo se dogovorit, pa cu tu vise rec na forumu kaj se toga tice. inace radi i sinter obloge za sportska vozila i tak... vidjet cemo
marracc:
Pozdrav!
Sve je super s lamelom! Cuo sam se sa covijekom, i kaze da ce za 70 kn radit! Mislim da je to sasvim prihvatljivo jer lamela drzi ko luda i uopce se ne trosi!
Prvom prilikom poslikam svoje, proso vec 5+ tisuca!
Molio bih modove da stave ovo STICKY, posto je ovo trazena roba!
Jole.ri:
ma to ce ti drzat.nemoj se bojat.
ja sam to u rijeci napravio,prije par godina.
nikakvih problema za 40ak kn.
samo ne znam dal jos je ta firma ziva..
edit.
DOMENIGINI
Adresa: Školjić 10A
Tel: +385 51 331 452
ziva je koliko vidim po barbi googlu
cvele60:
--- Citat: marracc - 24 Kolovoz, 2012, 22:55:42 ---Pozdrav!
Sve je super s lamelom! Cuo sam se sa covijekom, i kaze da ce za 70 kn radit! Mislim da je to sasvim prihvatljivo jer lamela drzi ko luda i uopce se ne trosi!
--- Kraj citata ---
Doro je da drzi ko luda al nije dobro da se ne trosi...onda se trosi zvono koje je bar 3x skuplje od njih...
marracc:
--- Citat: cvele60 - 26 Kolovoz, 2012, 11:12:16 ---
--- Citat: marracc - 24 Kolovoz, 2012, 22:55:42 ---Pozdrav!
--- Kraj citata ---
Doro je da drzi ko luda al nije dobro da se ne trosi...onda se trosi zvono koje je bar 3x skuplje od njih...
--- Kraj citata ---
izmjerit cu sa sublerom kad cu ju izvadit, da vidim da li se kaj potrosila....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju