Općenito > Servisi

Lijepljenje feroda

<< < (3/4) > >>

ZverkO:

--- Citat: marracc - 31 Ožujak, 2012, 14:46:37 ---Pozdrav,
da javim, sredio sam obloge kuplunga. Dao sam ih radit kod covjeka u Sv. Nedelji, http://www.lamela-kvacila.com/
gospodin Renato se jos nije susreo da ga netko trazi obloge za skuter, pa smo se dogovorili da ce mi ih on napravit, pa kak bude bude, da mu javim, sve u svemu, ja ih testiram.
Prema podacima iz kataloga, debljina obloge kod zvona 107 treba biti 4 mm, pa sam ja rekao da napravi toliko debelu oblogu. kada je to napravlejno, doslo je vrijeme za motazu, malo je "usko sjelo" zvono, tak da treba staviti 3,5 mm ili cak 3 mm oblogu. Ja sam svoju smirglom dotjero da lijepo kuplung udje u zvono.
Za sada sam odvozio 100 km, i sve je ok ( obloga se nije odljepila). Nakon 1000 km cu skinut kuplung i pogledat u kakvom su stanju obloge, tako da vidim da li sav taj posao valja kaj ili ne!
Evo par slika:

--- Kraj citata ---
Jesi gledao posle ?
Ja bi trebao moje isto  :drunken_smilie: sad cekam tvoj odgovor!

marracc:
jedino ti mogu rec da se nisu odljepile za 200 km kolko sam napravio. nakon 1000 km ih skidam i vidjet cu kakve su, onda cu znat 100 posto, do kraja mjeseca cu napravit 1000 i vidjet kakve su, a i s gosp. Renatom se trebam dogovorit i javit mu,nece on to radit dok mu ja ne javim dal ok ili ne,tak da, jos malo pa javim.

ZverkO:

--- Citat: marracc - 03 Travanj, 2012, 13:27:28 ---jedino ti mogu rec da se nisu odljepile za 200 km kolko sam napravio. nakon 1000 km ih skidam i vidjet cu kakve su, onda cu znat 100 posto, do kraja mjeseca cu napravit 1000 i vidjet kakve su, a i s gosp. Renatom se trebam dogovorit i javit mu,nece on to radit dok mu ja ne javim dal ok ili ne,tak da, jos malo pa javim.

--- Kraj citata ---
Samo mi ostavi poruku u pm !
Hvala  :headbang:

JogFromYamaha:
i, kolko si platil ljepljenje feroda?

fleky911:
ja to na praksi u tvornici Hittner napravio sam za starog serijskog roxa  :D
samo što oni koriste isti materijal i za koćnice i lamele od prijenosa..valjda nema velike razlike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju