Općenito > Oprema
akcija kaciga?
B.K.:
novema nova :icon_thumright:
popust je do 01.02 , znači još sutra, za tu lovu imaš nešto od HJC-a i BOX-a na njihovoj stranici imaš kalkulator za veličine kaciga, izmjeriš glavu saznaš koja je to veličina i odeš u njihov lager i saznaš dal je imaju kod sebe onda još nazoveš da ti potvrde i gas za Karlovac!
ja bio u subotu i kupio 2kom.
Grale:
jel ovo dobra kaciga,odnosno jel vrijedi te pare...vidim da ima tih takachi po 300-400 kn novih...nije to valjda neka kina? :dontknow:
http://www.njuskalo.hr/moto-kacige/takachi-integralna-kaciga-30-super-povoljno-oglas-3456908
Domba:
--- Citat: Grale - 06 Veljača, 2012, 22:26:46 ---jel ovo dobra kaciga,odnosno jel vrijedi te pare...vidim da ima tih takachi po 300-400 kn novih...nije to valjda neka kina? :dontknow:
http://www.njuskalo.hr/moto-kacige/takachi-integralna-kaciga-30-super-povoljno-oglas-3456908
--- Kraj citata ---
Vozio sam ja ove godine TK30 i mogu reci za te pare kupuj. Po meni sasvim solidna kaciga. Od ove godine je ne vozim jer se unutrasnjost pocela raspadati i komadi kacige mi ostaju na faci i par puta mi je sa kofera zavrsila na podu pa je vec ofucana. Inace kaciga ima oko 5 godina
Po meni ima 3 minusa
1. ako vizir ne sjedne 100% onda piri kroz njega, malo teze ga je 100% zavoriti
2. unutrasnjost se ne skida
3. Na brzinama preko 130kmh nesto u mojoj zvizdi da je to za popizditi. Osjecaj je kao da ti netko uzme one 2 trube na kompresirani zrak i svaku stavi na jedno uho i zvizdi. Ne prestaje do preko 220, ali tada postaje jako nepodnosljivo.
To znam jel me frend provozao par puta.
Nisam opleo sa njom, tako da neznam koliko stiti.
B.E.R.O.:
Ja imam kacigu koju sam uzeo prije sto godina Takachi TK-110.
:icon_thumright:
To je isti k... kao i Nitro kacige,odlicna kaciga za skuter uz jako dobru cijenu.
Na R motoru se pokazala dosta dobrom isto!!!
Ova na slici je slabiji model ali mislim da je dosta dobra kaciga,pogotovo za te novce.
:icon_thumright:
dino895:
Vidio sam u novema novi box kacige po pristupačnim cjenama i atraktivnog izgleda pa me zanima da li su to dobre kacige i jeli ko od vas imao kad takvu kacigu ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju