Općenito > Oprema

akcija kaciga?

<< < (5/8) > >>

marinjo:
http://www.motobencony.com/katalog

daRio:

--- Citat: Grale - 28 Siječanj, 2012, 13:33:17 ---ovak zanima me,dal je neko naišel u nekim dućanima na neke akcije kaciga i ostale opreme? ako je, u kojim? jer ako ima akcija,neće dugo trajat,pa da obavim šoping sad dok je jeftinije... ;D

--- Kraj citata ---

Već su ti napisali da ima svega samo mene zanima pošto si spomenuo Hello Kitty da li tražiš kacigu za sebe ili i za curu.
Napiši preciznije šta te konkretno zanima i do kojeg iznosa.

B.E.R.O.:
Tako je sad se vec prica o iznosima kaciga od 2000 kn,ne znam dati tolike pare a voziti skuter nema mi logike!!!
Do koliko novaca te zanima i ja sam razumio za zensku osobu,zatvorena ili otvorena kaciga??  :dontknow:

Hello Kitty nije na prodaju !!!
tek je kupljena...
 :icon_thumright: ;D

Odi pogledaj do Cakovca imaju veliki izbor kaciga pa pogledaj nije ti daleko!!!
Imaju oni i Shoei-a ali i cijena je posebna!!!
 :icon_thumright:

daRio:

--- Citat: B.E.R.O. - 28 Siječanj, 2012, 21:39:05 ---Tako je sad se vec prica o iznosima kaciga od 2000 kn,ne znam dati tolike pare a voziti skuter nema mi logike!!!Do koliko novaca te zanima i ja sam razumio za zensku osobu,zatvorena ili otvorena kaciga??  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne bi se složio sa tobom a opet sa druge strane ima logike.
Po meni,život nema reprizu i kvalitetna oprema i kaciga te mogu spasit a opet sve je u dreku (opće stanje u društu,kriza,besparica)i cijena je glavni kriterij i ljudi svašta kupuju.Meni su kacige fetiš,imam ih 4 komada i ako opet na neku interesantnu naletim biti će moja.

Grale:

--- Citat: daRio - 28 Siječanj, 2012, 21:21:29 ---Već su ti napisali da ima svega samo mene zanima pošto si spomenuo Hello Kitty da li tražiš kacigu za sebe ili i za curu.
Napiši preciznije šta te konkretno zanima i do kojeg iznosa.

--- Kraj citata ---
tražim za curu,al ak nekaj bude povoljnog uzel bi i sebi...ovi basnoslovni iznosi od 2000 kn ne dolaze u obzir...oko 100 € bi odvojil max po kacigi...jer sam ja svoju suomy tolko platil, a fkt.je odlična...
i u oba slučaja tražim zatvorene kacige,jer mi se ove otvorene uopće nit ne sviđaju,a niti su tolko sigurne ko zatvorene...
a ipak vozim skuter,pa nije potrebna neka kaciga od 4000 kn...
jednom sam pal sa skutera pri brzini oko 50,drito na glavu,a imal sam kinesku kacigu bez vizira,bez spužve unutra, i vidi me,skoro normalan  :icon_biggrin: iako je to bila sreća kaj mi niš nije bilo,a i bosanska glava je... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju